De wedstrijdkalender van 2024 is bekend .......

Vul uw regatta agenda !

Natuurlijk weer onder het voorbehoud van goedkeuring tijdens de ALV van onze IOU NED. Maar: hierbij de 15 ranglijstwedstrijden van het komende jaar. 

Een jaar vol wedstrijdplezier, natuurlijk vooral in ons eigen land, maar er zijn ook grote en mooie evenementen in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. De kampioenschappen: begin september de ONK op één van de mooiste wedstrijdwateren in Nederland, de Braassemermeer. Maar ook mid september de IDM op Müritz, zoek google waar dat precies ligt, maar het één van de allergrootste wedstrijdwateren in ons buurland. En al vroeg in het jaar, aanvang juni, onze EURO op de Urnersee bij Fluelen. Prachtige locaties voor heerlijke en sterke strijd!

Maar ook de klassieke Olympiajol wedstrijden moesten weer hun plekjes vinden: en dat is de IOU wedstrijd commissaris, samen met de Vlootvoogden wederom gelukt! Altijd weer lastig, want immer zijn verschuivingen en aanpassingen onvermijdelijk. Zoek de eigen klassiekers in uw regio maar op. Edoch, vergeet vooral niet hoe leuk het is om weer nieuwe wateren te verkennen!

Ook staan er de altijd leuke, niet ranglijstwedstrijden op de kalender. Van Ruhrpokal tot Eiscup en de twaalf Nederlandse raceweekenden er tussen. Meer dan keuze genoeg!!

Ook nu in de planning: eind maart, het nationale trainingsweekend op het Randmeer bij Biddinghuizen. U gaat er nog meer van vernemen. En natuurlijk is er plek voor de Winterwedstrijden 24/25. Maar: U bent eerst nog welkom in de versie van dit seizoen. Te beginnen met de Openingswedstrijden op 7 januari. 

Aan de data en locatie voor onze ALV en WoW wordt nog gewerkt. Deze zal in februari of maart plaats vinden en spoedig, via een separaat bericht, bekend worden gemaakt. 

Enfin: de belangrijkste weekenden van het nieuwe jaar zijn nu bekend. Plan de familie uitjes er dus maar om heen. U heeft geen excuus meer om er geen lekker actief wedstrijdjaar van te maken....

1001771 1001771
02 02
bildschirmfoto-2020-05-15-um-11.38.47 bildschirmfoto-2020-05-15-um-11.38.47
swiss2 swiss2
swiss3 swiss3
download (2) download (2)
De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016 De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016
Wedstrijdkalende 2024 Wedstrijdkalende 2024