Boterletterwedstrijden 2-3 december2023

Beste Olympiajol zeilers,

 

Zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 vindt op de Kralingseplas in Rotterdam  het laatste grote zeilevenement plaats waarbij het mooi zou zijn dat de Olympiajol zich met een representatief deelnemersveld in de kijker zeilt tussen zo’n 200 deelnemers uit een 15-tal andere klassen.    

 

Inschrijven & programma

Inschrijven via de site van de RZV via de link Inschrijven Boterletter 2023 (https://boterletter.rzv.nl/wedstrijd-informatie/)

Vrijdag middag 1 december, voor de liefhebbers golfen op de prachtige, uitdagende baan van Bentwoud (dit na het succes in Friesland en het spontaan ontstaan van een 12-tal zeil-golf enthousiastelingen). Graag je deelname aan mij doorgeven of via de app Golf & Zeilen.

Zaterdag 2 december, zeilen en na afloop borrelen met s ’avonds een diner op gezellige locatie

Zondag 3 december, zeilen en na afloop prijsuitreiking met drankjes en borrelhap

 

Zeilersvrouwen & Partners

Wanneer er bij de zeilersvrouwen of partners uit de regio Noorden, Midden of Zuiden voldoende belangstelling is om een gezellig weekendje Rotterdam te doen willen Nicole en ik met plezier het een en ander organiseren, dit naast de zeilersborrel en diner op zaterdagavond.

Graag even per mail of telefonisch doorgeven aan Ton Op de Weegh onder 06 53 372 738 of mail: t.opdeweegh@gmail.com    (mailto:t.opdeweegh@gmail.com)

 

Overnachten !!

Nicole en ik hebben 8 vaste slaapplaatsen ter beschikking en indien nodig kunnen we er ook nog wel voor meer zorgen. Het is dus niet nodig zelf iets te regelen.

Van belang is wel om tijdig aan te geven of je alleen of met je partner komt om op tijd te kunnen schakelen.

Graag even per mail of telefonisch doorgeven aan Ton Op de Weegh onder 06 53 372 738 of t.opdeweegh@gmail.com (mailto:t.opdeweegh@gmail.com)

 

Namens alle zeilers uit Rotterdam en omstreken,

 

Ton Op de Weegh NED 17

t.opdeweegh@gmail.com (mailto:t.opdeweegh@gmail.com)

Mobiel,  06 53 372 738

Afbeelding1 Afbeelding1
logo rzv logo rzv