Voorbereidingen ONK 2023 Beulakerwiede in volle gang

...in de buurt van mooie oude havenstadjes....

We willen graag zo vroeg mogelijk weten wie er meedoen, om een zo mooi en volledig  mogelijk programma te kunnen maken. Om het ONK tot een succes te maken, hebben we in dit stadium jullie hulp een beetje nodig. Dat begint met het inschrijven via deze website.

Partner

Ook willen we weten of je partner meekomt, omdat we ook daar graag iets bijzonders voor willen organiseren. Om dat voor elkaar te krijgen moeten we weten, op wie we dan kunnen rekenen. Bijzonderheden daarover komen later, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: mooie oude havenplaatsjes met een rijke historie aan de oude Zuiderzee zijn vlakbij.

 

Kamperen, campers, moederschepen

Bij een ONK hoort naast het zeilen ook een sociaal programma. Dat heeft een grotere kans van slagen, als we elkaar ook na het zeilen makkelijk kunnen vinden en dat we niet overal verspreid zitten.

Jachthaven Beulaeke Haven heeft daar volop de mogelijkheden toe. 

 

Kamperen kan op het terrein, wel horen we graag of je daar gebruik van wil maken.

Mogelijkheden zijn er te over voor campers, caravans en moederschepen. Belangrijk is wel dat we ook hier vooraf de maten van weten. Dus ook die graag opgeven bij de aanmelding.

Voor snelle beslissers is er een vakantiehuisje aan de plas met eigen aanlegsteiger op het terrein beschikbaar. En natuurlijk zijn er volop overnachtingsmogelijkheden in B&B ’s of hotels in de omgeving van Giethoorn/ Wanneperveen maar houdt er rekening mee dat het nog vakantie is in Noord-Nederland.

 

Shirt

Tot slot wat is een kampioenschap zonder shirt? Ook daarvan willen we graag weten welke maat jou het beste past (Smal, Medium, Large, Extra Large).

 

Bij het inschrijven gegevens vermelden

De gevraagde aanvullende gegevens als maat shirt, camper (+lengte), tent, moederschip (+ lengte), deelname diner (+aantal personen) graag invullen bij opgave deelname ONK op het digitale opgaveformulier van de IOU-site.

Vergeet a.u.b. niet je email adres te vermelden om zo nodig via de mail contact met elkaar te hebben.

 

Inschrijfgeld

De kosten van dit kampioenschap zijn € 145,-- tot 21 juli daarna € 175,--.

Daar krijg je wel een mooi programma voor terug.

 

Contactpersonen,

Engel Jan Timmer                           06 20419398                     (haven en sociaal programma)

Fokko Ringnalda                             06 13549772                     (wedstrijdorganisatie)

Barbara Schreuder ZVB                  06 25376921                    (ZVB organiserende zeilvereniging)

 

Wij kijken uit naar jullie deelname aan het ONK 2023 op de Beulakerwijde,

Met vriendelijk groet, Vloot Belter

 

NoR ONK Olympia Jol 2023 Beulaker Wiede (/content/31474/download/clnt/104657_definitieve_NoR_ONK_OJol_2023_dd_16_mei.pdf)

 

SI ONK Beulaker Wiede 2023 (/content/31474/download/clnt/104822_SI_ONK_OJol_2023_dd_12_juni_2023_ter_goedkeuring_aangeboden_bij_wsv_(2).pdf)

Logo Ojol - ZVB Logo Ojol - ZVB