De Princenhofbeker - 2 daagse wedstrijd in Eernewoude op 8 en 9 juli 2023

Er zijn zij die de Princenhofbeker gewonnen hebben, zij die ernaar meegedongen hebben, zij die het zich in geuren en kleuren kunnen herinneren … en hij of zij die hem deze keer gaat veroveren…

 

Na een hele lange onderbreking organiseert de Earnewâldster zeilvereniging E.M.M. dit jaar deze wisseltrofee voor Olympia Jollen!

In het centrum van het wedstrijdwater, hoe kan het ook anders, een wedstrijdcentrum: Het Baken aan de Sânemar, zomerhuisje van IOU lid van verdienste Hans (en Cora) de Vries. Eertijds werd hier de Vloot Eernewoude opgericht en van hieruit werden tal van wedstrijden georganiseerd (waaronder ook druk bijgewoonde OFK’s)

 

Partners, uitgenodigde oud-zeilers en sympathisanten worden met de boot opgehaald in het dorp om de wedstrijd bij Het Baken te volgen. Zeilers kunnen zo gewenst een sleepje krijgen.

 

Het zeilprogramma bestaat uit 4 races op zaterdag en 3 races op zondag, gevolgd door de prijsuitreiking.

 

Happy Hour na de laatste race op zaterdag bij Het Baken (een palingroker prikkelt onze smaakpapillen), om van daaruit (bij voldoende inschrijvingen) te vertrekken voor het diner op de rondvaartboot Marprinses en zo ook nog een stukje Alde Feanen te degusteren…

 

Wedstrijdleider en tevens beschermheer van het evenement is Theo Meus,  bijgestaan door (ook al oud-winnaar) Jacobus de Vries.

 

Binnenkort op deze website: de wedstrijdbepalingen, Notices of Race, meer informatie mbt campers, tenten, moederschepen etc.

Je kan ook even mailen of bellen naar Sietse Bruinsma (sietse@bootwoningen.nl, 06 53 81 64 12), Theo Meus (t.meus@kpnplanet.nl, 06 29 46 97 56) of Klaas Watté (klaaswatte@yahoo.com, 0032 478 23 01 79).

 

Om goede herinneringen te celebreren en er nieuwe te genereren … schrijf je snel in!

Inschrijven, klik dan hier (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/330/de-princenhofbeker/inschrijven)

Ingeschreven zijn, klik dan hier (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/330/de-princenhofbeker/deelnemers)

foto1 foto1
foto2 foto2
foto3 foto3
foto4 foto4
foto5 foto5
IMG_1911 IMG_1911