Goede weer en wind verwachting voor de Zilveren Spiegel!

De KIassieker in het Gooi....

We durven het wel aan: het wordt uitstekend mooi fantastisch prachtig ideaal zeilweer tijdens dit weekend op de Spiegelplas!! 

De meteorologen van ’s lands grootste krant zeggen: ”In het weekend zijn er flinke zonnige perioden en is het over het algemeen droog.”  „De temperatuur loopt verder op en komt uit op waarden tussen 20 en 25 graden.”

En Windguru zegt 8-10 knopen met vlagen tot 15-16 knopen, overwegend uit (zuid) westelijke richting. Die 2-3 Bf. maken prachtige rakken op dit beboste meer mogelijk. Zeilfeest dus!

De inschrijfteller staan inmiddels op 28. Mooi dus! Maar: met dit weerbericht zullen hopelijk nog wat twijfelaars de goede keuze maken om een heerlijk weekend te kunnen hebben. Ze zijn van harte welkom!! 

___________________________________________________________

De zekerheden van de Zilveren Spiegel op die mooie, groen omrande Spiegelplas in het Gooi: midden in het land, heerlijk en ongestoord wedstrijdwater, uitstekend wedstrijdcomité, mooi clubhuis en terras, prima tent of camper gelegenheid, goed walteam, altijd gezellig, grote kans op mooi weer en prima wind want mid-juni!

Hij komt er dus weer aan, deze ranglijstwedstrijd van Vloot Spiegelplas / Loosdrecht. De inschrijving -Inschrijflink   (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/232/zilveren-spiegel-ranglijst/deelnemers)- is al lekker op gang aan het komen. Ze komen reeds uit alle vloten: decennia lange O-strijders en verse Olympiajollers. En iedereen wint dat unieke deelnemers bierglas. Met al een prima lijstje strijders voor die Zilveren Spiegel wisselprijs, uitgereikt sinds 1978: ten Hoeve, Schonk, Bosch, de Zee, de Best, van den Hondel, Yntema, Kuijper, Sonnema etc etc. Maar dan komen er vast nog meer bij! En terecht

De Zilveren Spiegel is altijd een heerlijk wedstrijdsnoepje! Post Corona moeten de grote wedstrijdvelden nog even weer routine worden maar als je ergens een prima veld kunt verwachten dan is de Zilveren Spiegel natuurlijk een traditioneel zekerheidje! 

Bij vragen: Arno (Vlootvoogd) is altijd bereikbaar. Schrijf U dus snel in! 

Spiegel vlag Spiegel vlag
IMG_1078 IMG_1078
logo OJOL IOU def HIGH logo OJOL IOU def HIGH
Maar gezellig rond het clubgebouw..... Maar gezellig rond het clubgebouw.....
O-jollen voor Nederhorst den Berg O-jollen voor Nederhorst den Berg
50 Olympiajollen op de Spiegelplas 50 Olympiajollen op de Spiegelplas
IMG_9155 IMG_9155
Logo bierglas Logo bierglas