Wedstrijdkalender 2022 is klaar (in concept)

De voorlopige agenda is ter inzage beschikbaar op de site.

 

De agenda is besproken in het vlootvoogden-overleg en wordt aangeboden aan de ALV op 19 maart bij jachtwerf Heeg ter accordering. Het is een volle agenda met voor een ieder wat wils en met mooi breed over de vloten verdeelde evenementen.

De planning van het ONK is eveneens uitvoerig besproken binnen het bestuur maar zeker ook daarbuiten. Het oorspronkelijke idee om aan te sluiten bij de Allianz-Regatta is om meerdere redenen losgelaten.

Naast het voor ons ongebruikelijke vroege moment in het seizoen (mei/juni) die zorgt voor een samenloop met andere bestaande evenementen speelt ook de nieuwe lokatie in Almere een rol. Daarom hebben wij besloten om 2022 zeker niet aan te sluiten bij het Watersport verbond.

Het is vloot Spiegel-Loosdrecht gelukt om samen met de wedstrijdleider van de Vrijbuiter (volgend jaar 100 jarig bestaan) een datum vast te stellen voor een mooi ONK op de Loosdrechtse Plassen, een week na de Euro in Oostenrijk.

Het IDM in Berlijn (de laatste wedstrijd van Knut Wahrendorf) eindigt in het weekend waarin in onze agenda het Vrijbuiterweekend valt. Dat is helaas niet anders te plannen. Voor degene die niet naar het IDM gaan wel een mooi evenement in het kader van 100 jarig bestaan van De Vrijbuiter. Vloot Belter/Beulakker organiseren de sprint-ONK tijdens de Biercup. 

De ALV/WOW is gepland op 19 maart bij jachtwerf Heeg. Daar wordt inmiddels volop gebouwd aan de eerste Olympiajol in de recent overgenomen mallen van MIK. De agenda voor de ALV en het programma voor de WOW worden tijdig via de site aangekondigd. Op 26 en 27 maart zal er een landelijke training worden georganiseerd op de Braassem. Het succes van eerdere jaren wordt daarmee vervolgd. Volg daarvoor ook de verdere berichtgeving op de site.

Uiteraard is ook in 2022 alles onder voorbehoud van eventuele Corona maatregelen, maar we houden hoop op een nieuw seizoen met prachtige evenementen en verdere groei van onze prachtige Olympiajol-klasse!

 

met vriendelijke groet,

Max Visser, wedstrijdcommissaris

Knipsel Knipsel
Wedstrijdkalender 2022 V1.0 Wedstrijdkalender 2022 V1.0