ONK Sprint 2021: Droog, zonnig en klein windje

Laatste oproep ... lees ook de aanwijzingen...

Het is weer najaar: het weer kon alle kanten op. En dan zijn er nog wel eens Olympiajollers die de laatste weersverwachtingen afwachten alvorens te besluiten. Nou: voor dit weekend zit het wel snor! Overtuig uzelf: Link naar prachtige weersvoorspelling.... (https://www.ad.nl/binnenland/stabiel-herfstweer-op-komst-met-af-en-toe-een-zonnetje~ae00b02c/)

Droog, zonnig, klein zuidenwindje. Ideaal herfst wedstrijdweer. Het is de laatste Ranglijstwedstrijd van het jaar EN een groot kampioenschap, de ONK Sprint. Wie wordt de opvolger van Onno, Thies en Joop? Wie winnen die speciaal gemaakte Menno Meijer Wisselprijzen. En wie winnen die bijzonder jaloersmakende prijzen voor de Silvervloot: speciaal gemaakte, prachtige O-dienbladen. 

De Noord-Zuid WSV op Nieuwkoop staat al decennia bekend om hun grote gastvrijheid, gezelligheid en roemrijk Olympiajol verleden. Heerlijk zeilwater, vooral voor deze Sprintwedstrijden! Daar ga je echt spijt van krijgen wanneer je die, speciaal met deze fraaie weersvoorspelling, zou missen.

Er staan nu ruim dertig boten op de inschrijflijst, niet slecht maar het is wel een ONK! Dus, en zo gaat dat in het najaar: we hopen op een sterke golf van late inschrijvers.

Gecheckt bij de organisatie: iedereen is nog welkom! Het weer is geen probleem, zoek je nog een slaapplekje, bel dan één van je maten. Deze seizoensafsluiter, daar wil je bij zijn

Lees de aanwijzingen hieronder, de NoR en SI zijn gepubliceerd: het wordt een prachtig afsluitend weekend!

Dus: Kom, kom, kom!!! Klik op de: Link naar de inschrijving (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/181/onk-sprint-finale-nieuwkoop-ranglijst/inschrijven)

Informatie vanuit de organisatie, lees even goed de aanwijzingen:

ONK Sprint tevens Finale Jawel ….. het bijna zover, het ONK Sprint en de gebruikelijke Finale aan het eind van het officiële O-jollenranglijstseizoen. De ultieme mogelijkheid om je nog voorin de lijst der lijsten te plaatsen. Ik mis nog een paar prominente namen op de deelnemerslijst, maar wellicht melden zij zich nog één dezer dagen. De voorbereidingen naderen ook hun finale. Hierbij een laatste update.

De NOR en SI zijn al een keer gepubliceerd, maar hierbij nogmaals. Ze zijn echt niet standaard als alle andere keren, dus lees ze van tevoren nog even door. We zijn weer welkom op het terrein van beide firma’s Tijsterman. De weersvoorspelling is goed, dus de horeca draait nog even lekker door.

Daarnaast is het wel het seizoen dat veel boten hun winterstalling opzoeken. Dat geeft even een logistieke uitdaging bij Edwin. Dit betekent dat je bij aankomst, de aanwijzingen van het ontvangstcomité opvolgt: trailer afkoppelen, wat je nodig hebt die dag uitladen en auto parkeren op het parkeerterrein (achter Maas) aan de Nieuwveenseweg 15 t.o. Evangelische Gem. De Brug. Nadat je boot te water is, wordt de trailer weggebracht naar de “plaat” van de familie Vossenberg. De parkeerplaats lijkt ver, maar lopend terug is het echt korter. Campers kunnen ook op de eerder genoemde “plaat” staan. Nogmaals, volg de aanwijzingen van het ontvangstcomité op en bedenk daarbij, dat dit ook vrijwilligers zijn.

Het inschrijfgeld is € 40,00. Bij goede weersomstandigheden, krijg je daar in totaal wel 17 wedstrijden voor. Er is beide dagen geen walpauze, dus denk er aan om iets te eten mee te nemen. Op zaterdag is er ’s avonds een Chinees buffet, dit al meerdere keren goed ontvangen. De kosten hiervan zijn € 20,00 p.p. (graag contant betalen). Sommige hebben al opgegeven mee te willen eten, maar verder kan dit ook aangegeven worden bij de melding op zaterdagochtend in het clubhuis.

Zaterdag is er na de wedstrijden een happy (h)ours gepland. Zondag is er tijdens de prijsuitreiking ook een gezellige afsluiting. Voor degenen die al vaker bij Noord-Zuid geweest zijn, vergeet niet je “oude” barkaart mee te nemen.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie ook,

Theo

Link naar info ONK Sprint 2021 (/content/31474/download/clnt/99249_ONK_Sprint_tevens_Finale_6-10.pdf)

nzn_800x522 nzn_800x522
images images
CL9HuNAUAAA3Okm CL9HuNAUAAA3Okm
Nieuwkoop2 Nieuwkoop2
Nieuwkoop Nieuwkoop
Finale Finale
NoordZuid Nieuwkoop NoordZuid Nieuwkoop
O-dienbladen O-dienbladen