De vijftigste (!) EISCUP op de Baldeneysee

Het wordt smullen!

Het is nog wat verder weg, namelijk pas het weekend van 6 op 7 november. De vijftigste EISCUP! Maar het wordt dit keer een zeer bijzonder weekend en de inschrijving is recent geopend. Vandaar dus even deze voor-aandacht.

De Baldeneysee: dat lastige maar herfstfraaie see’tje bij Essen! Doel is minimaal 25 Hollandsche en 25 Duitse bootjes aan de start. Gewoon: omdat het kan! De ESCR-Baldeneysee vereniging heeft ons nu 49 jaar buitengewoon gastvrij onthaald. Hun leden komen iedere dag weer langs om voor ons ontbijtjes, lunch en avondeten te maken plus dienbladen vol verschillende taarten, etc etc. Torenrond rollen we altijd de terugreis weer in.

Ze verdienen het daar dus om vooral dit jaar met een historische opkomst aanwezig te zijn. En ook natuurlijk omdat het daar altijd zo buitengemeen lastig en dus uitdagend zeilen is. Dus schrijf je nu alvast in.

Weet ook dat we een landenwedstrijd gaan krijgen! Natuurlijk: Duitsland tegen Nederland. De resultaten van alle deelnemers per landje worden opgeteld. En het winnende landenteam krijgt een prachtige beloning! Namelijk: zij worden hun volkslied toegezongen door het verliezende team! Nu daar wil je je best wel voor doen!

Komende ONK zijn een drietal vertegenwoordigers vanuit Essen (zie de foto) actief op Sloten; spreek hen maar aan op deze bijzonder EISCUP want het gaat een prachtig feestje worden......

LINK naar M2S inschrijving (https://www.manage2sail.com/it/event/50Eiscup2021#!/entries?classId=dfd76134-cd23-4dcc-a774-c3f15938b03b)

Essen 3 Essen 3
Essen 1 Essen 1
Essen 2 Essen 2
Essen 4 Essen 4
Essen 12 Essen 12
Essen 13 Essen 13
Essen 16 Essen 16
Essen 18 Essen 18