ONK – Instructies, extra informatie

Door de Corona situatie zijn we genoodzaakt om een aantal zaken aan te passen. Tevens volgen in dit schrijven enkele aanwijzingen en extra informatie voor het evenement.

Aankomst / registratie en metingen;

Tijden registratie en meten:

Donderdag: 10.00 – 12.00 uur

14.00 – 16.00 uur

18.30 – 20.00 uur

 

Bij aankomst graag registeren bij de ontvangstcommissie, vanaf 10.00 uur. Hierbij is het van belang om het meetcertificaat, het meetrapport en het bewijs van verzekering te tonen. Tijdens dit ontvangst ontvang je boegstickers met nummer en giekstickers. De boegsticker moeten op de boeg geplakt worden. Maximaal 10 cm onder het dek en maximaal 10 cm vanuit de boeg. De giek sticker moet op 10 cm vanuit de voorkant van de giek geplakt worden. De locatie van de stickers wordt gecontroleerd en bij onjuiste plaatsing moet er een nieuwe sticker aangevraagd worden (extra kosten € 25,00)

Tevens kan er een tijdslot gekozen worden om de boot te laten controleren door ons meetteam. Ook ontvang je een lint welke aan de achterkant van de giek bevestigd dient te worden (groepsindeling).

Je ontvangt ook een aantal munten voor eten en drinken:

- Happy hour munten, zijn alleen te gebruiken tijdens happy hour !!

- Zaterdagavonddiner munten, voor het diner zaterdagavond.

- Optioneel lunch munten (dit van te voren aangeven, per lunch € 11,00 en meteen afrekenen bij de registratie)

 

Als laatste punt; vanuit Badmeester Keimpe heeft ons gevraagd of alle deelnemers en vrijwilligers en familie die gebruik gaat maken van de faciliteiten, te controleren of iedereen ingeënt is of een negatieve PCR test van maximaal 24 uur kan tonen middels de CoronaCheck App.

 

Diner en lunches:

Zaterdagavond Diner wordt georganiseerd door vloot Friesland. Aansluitend het jubileumprogramma gereorganiseerd door IOU Nederland.

Indien partners of andere familieleden willen deelnemen aan het diner van zaterdagavond, dit meteen bij registratie melden en afrekenen. (€ 25,75 pp).

Aanmelden lunch 

Aantal personen lunch wordt bij inschrijving doorgegeven en direct afgerekend (€ 11,00 pp)  Je krijgt een muntje mee. Dit muntje kun je inleveren bij de lunch. Geen muntje geen lunch. Graag ASAP laten weten of je gebruik wilt maken van de lunch dit ivm logistiek horeca.

Donderdagavond en/of vrijdagavond dineren bij Badmeester Keimpe, dit graag van te voren reserveren  bij het restaurant telefonisch of website, 0514 601418 of via de website www.badmeesterkeimpe.nl

 

Opening en Palaver;

De opening en het palaver vinden plaats op vrijdagochtend om 9.30 uur.

Meting;

Toon Neijman en Theo Meus zullen de metingen en controles gaan uitvoeren. Metingen moeten uitgevoerd worden voordat de boot in het water gelegd wordt. Door de Corona situatie is er besloten om de meting niet op een centrale plek te doen, maar dat Toon en Theo de boten langs gaan. Zorg dat alles aanwezig is in de boot (zwemvest, hoosvat, benodigde lijnen, roer etc.) Je tijdslot spreek je bij je registratie tijdens aankomst af.

Corona protocol;

Gezien de Corona situatie gaan we ervan uit dat iedereen de geldende regels in acht neemt, dus behoudt afstand, bij klachten blijf thuis, handen wassen etc.

Parkeerplaats en logistiek;

De parkeerplaats is enkel bedoeld om boten en auto’s van deelnemers te stallen. Campers kunnen hier niet geplaatst worden. Voor campers en caravans en tenten kan er een plek gereserveerd worden bij Camping Marswal. www.marswal.nl

Dit behoort tot de verantwoordelijkheid van de deelnemers zelf om dit op tijd te regelen.

Haven en moederschepen;

Tijdens het weekend zal de havenmeester aanwezig zijn. Het is niet toegestaan om aan het terras aan te leggen, maar je kunt zelf een plekje zoeken in de boxen van de haven die gereserveerd zijn voor de moederschepen. Mocht de havenmeester aanleg aanwijzingen hebben, gelieve de aanwijzingen van de havenmeester opvolgen. De haven bij Restaurant Badmeester Keimpe heeft geen voorzieningen als stroom, water en sanitair. Mocht je op zoek zijn naar een overnachting in een haven met voorzieningen dan verwijzen we je naar Recreatiepark Marswal of Jachthaven Lutsmond (Hiervandaan vertrekt een pontje naar de Badmeester).

Boten en trailers;

Wanneer deelnemers de boot in het water laten liggen moet de trailer op de aangewezen plek achter de parkeerplaats geplaatst worden. Deze mag niet op de parkeerplaats geplaatst worden. In de haven is zijn plekken voor de boten gereserveerd.

Er zijn 2 trailerhellingen om de boten het water in te laten. Vooraan op de weg (helling 1) en achter op het terrein (helling2 ), waar de trailers gestald worden Helling 2 kan enkel gebruikt worden om donderdag en vrijdag je boot te water te laten          en zondag je boot er weer uit te halen. Volg hierbij de aanwijzingen van onze mensen die je hier verder over informeren. We adviseren iedereen om je boot in het water te laten liggen.

Practice Race;

Donderdagmiddag om 17.00 uur. Deelnemers hieraan graag bij registratie melden en zorg ervoor dat je boot dan wel gemeten is.

Badmeester Keimpe;

Badmeester Keimpe moet zich aan de regels houden zoals die nu in de horeca gelden. We gaan ervan uit dat iedereen deze regels respecteert en meewerkt om zich hier ook aan te houden.Hieronder nog even een opsomming van deze regels.

 

Regels Badmeester Keimpe:

Huisregels terreinen:

Afval in de daarvoor bestemde containers en prullenbakken. (er worden extra afvalmogelijkheden geplaatst voor dit weekend)

Eventuele aanleg-instructies van de havenmeester opvolgen.  

Geen Barbecues of open vuur op het terrein.

Huisregels i.v.m. Corona moeten opvolgen svp. 

Corona regels Horeca

Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.

Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Voor horeca buiten geldt dat met kuchschermen 1,5 meter afstand houden niet verplicht is. 

De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.

Zelfbediening is toegestaan.

In alle eet-en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.   

Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan, en er mag geen harde muziek gedraaid worden.

Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden. Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.

 

Afrekening consumpties;

Wanneer je consumpties of andere zaken nuttigt is er afgesproken met Badmeester Keimpe dat dit op rekening gezet wordt (op zeilnummer). Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemers om dit voor vertrek af te rekenen.

3896916_987633-1 3896916_987633-1
haven balk versie 3 haven balk versie 3