Update: EURO kan doorgaan en vergeet dus niet te betalen....

.....MAARRRRR....... vergeet niet te betalen voor de verhoging ingaat!!!!

Er staan maar liefst 80 inschrijvingen voor onze EURO op Garda. En iets vertelt ons dat dit nog gaat oplopen! Dat kan tot uiterlijk 21 augustus. 

Natuurlijk is er nog het bekende risico dat de aan en terugreis wat administratief belastend kan worden of i.d.. Niemand kan in de toekomst kijken maar: er wordt gevaren en de kans dat er helemaal niet worden gereisd voor virusvrije revaccineerden is natuurlijk bijzonder gering. Maar goed: voorspellen is moeilijk, vooral als het om de toekomst gaat.....

Belangrijk is ook: wanneer je al bent ingeschreven, heb je dan ook al het inschrijfgeld betaald? Immers ná 2 augustus gaat het omhoog met 50 euro en dat zijn heel wat glazen Italiaanse wijn!

Dus: kijk even of je betaald hebt Link naar inschrijving en betaling (https://fragliavela.sailti.com/en/default/races/race-inscriptions/text/EuropeanCupO-JOLLE2021Malcesine-en)

Zoniet: doe dat dan direct even voor je de ’pineut’ bent. Zie ook hieronder de gekopieerde tekst van onze italiaanse vrienden.

Entry fee, if paid before the 2nd August 23.59: 225€

Entry fee, if paid from the 3rd of August 00.00: 275 €

The entry fee shall be paid by bank transfer (Bank fees shall be paid by entrant) or Paypal (10€ paypal fee). At the Club are NOT accepted payment by cash or credit card.

Payments method

WIRE INFORMATION:

CASSA RURALE ALTO GARDA – Branch of Malcesine

Account no: 000013314882

IBAN:IT93 S080 1659 5510 0001 3314 882

BIC SWIFT: C C R T I T 2 T 0 4 A

WIRE OBJECT: O-JOLLE#NAME #SAIL NUMBER

Please send the wire receipt at race@fragliavela.org

Paypal: directly from the entry list on http://fragliavela.sailti.com

Onze EURO op Garda wordt een werkelijk prachtige opwarmer voor onze ONK op Sleat! Het zijn de snoepjes van onze zeilerij, dus wees erbij....... 

-------------------------------------------------------------------------------

Onze vrienden van de IOU Duitsland die de aanstaande EURO in Malcesine aan het Gardameer (Italië) organiseren kunnen na recent contact met de organiserende vereniging bevestigen dat de EURO doorgang vindt!

 

Dat is een goed en prachtig bericht, maar bedenk wel dat het niet is uitgesloten, dat de Italiaanse en/of Nederlandse autoriteiten hun Corona voorschriften en regels nog aanscherpen; 100% zekerheid bestaat in de huidige situatie niet.

 

Er volgt nog nader bericht over het sociale programma, dat mogelijk wat aangepast moet worden.

152257_org 152257_org
Italiaanse vlag Italiaanse vlag
EURO EURO