De Zilveren Spiegel opent het NL-seizoen 2021!

Hij gaat dóóóórrrrrrr !!!

We zijn er erg blij mee. Beetje trots ook. Alles bleef maar uitvallen. Want wat hebben we lang moeten wachten. 

Maar met de komende verruiming van de Corona maatregelen normaliseert het leven zich wat meer. De IOU heeft nog even contact gezocht met de gemeente om zeker te zijn dat haar ranglijst wedstrijd, de Zilveren Spiegel op 19 en 20 juni kan worden georganiseerd. En, natuurlijk zijn er nog steeds Corona maatregelen en hebben we onze zelfdiscipline nodig. Maar het kan dus gewoon!

Dus: je kunt je inschrijven Link naar de inschrijving (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/166/zilveren-spiegel-ranglijst/inschrijven). Er staan reeds 24 bootjes op de lijst. Wel is er een limiet van 50 boten in verband met Corona, dus wordt geen spijt optant!

Het terras zal zijn dienst kunnen doen, het clubgebouw (zitten, niet staan), het sanitair: alles ’doet het weer’. Tijdens het palaver en het weekend zullen de Corona maatregelen, die er wel degelijk moeten zijn, goed worden gecommuniceerd. En er zal straf op worden toegezien, hopelijk ook vooral door elkaar!

Maar het kan allemaal weer: campers zijn welkom, Spiegel walteam wordt samengesteld, het happy hour wordt ingesteld, eten (de bekende chinees: inschrijven bij aankomst) gaat lukken hoewel strak georganiseerd. Gewoon zo ongeveer zoals we gewend zijn! Lekker toch!!

Er zal vast nog wel een mededeling volgen maar na contact gemeente en interne besluitvorming wilden we dit goede bericht snel onder Uw aandacht brengen!

Hiep Hiep Hoera!!

De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016 De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016
Mooi water Mooi water
50 Olympiajollen op de Spiegelplas 50 Olympiajollen op de Spiegelplas
jollensteiger jollensteiger
logo-de-spiegel-wit-thumb logo-de-spiegel-wit-thumb
download (4) download (4)