Alternatief voor de Sneekweek 2021? Zekerheid is er niet, plannen wel....

Blijf het gewoon volgen...

De Sneekweek 2021 is afgezegd. Maar, met de toenemende mogelijkheden onder Corona maatregelen is de KWS wel aan het ’broeden’ om iets te gaan doen. Of het enkel voor leden zal zijn dan wel voor iedereen, en voor welke klassen: het is allemaal natuurlijk nu nog niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is op welke data dit zal plaats vinden. Daarom: heb je interesse om 7-9 augustus toch in Sneek te varen? Noteer het dan in je agenda en wacht gewoon al wat mogelijk gaat worden. Updates vanuit de KWS over de Sneeker Zeil Olympiade zullen we hier gaan plaatsen zodat U het vanzelf gaat merken......

-------------------------------------

Save the date: van 7 t/m 9 augustus de Sneeker Zeil Olympiade

Beste leden, donateurs en vrijwilligers van de KWS,

Kortgeleden hebben we jullie geïnformeerd, dat als gevolg van de geldende Covid19 maatregelen, het helaas niet mogelijk is om in 2021 de 85e Sneekweek te organiseren. Hierbij is ook aangegeven dat we de mogelijkheden onderzoeken om alternatieve wedstrijden te organiseren op het Sneekermeer.

We hebben als Koninklijke Watersportvereniging Sneek besloten om van zaterdag 7 t/m maandag 9 augustus de Sneeker Zeil Olympiade te organiseren. We proberen binnen de dan geldende mogelijkheden een zo goed en aantrekkelijk mogelijke wedstrijdserie neer te zetten. Dit betekent echter wel dat we in een zo laat mogelijk stadium gaan beslissen hoe het wedstrijdformat er uit zal zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal wedstrijden per dag en de te varen banen. Hiermee kunnen we optimaal gebruik maken van de begin augustus geldende mogelijkheden voor het wedstrijdzeilen.

Via onze nieuwsbrieven, de KWS site en Facebook blijven we jullie de komende tijd informeren over de Sneeker Zeil Olympiade.

 

Met vriendelijke groet,

Koninklijke Watersportvereniging Sneek

 

 

266px-Sneekweeklogo 266px-Sneekweeklogo
download (1) download (1)
download (2) download (2)
download (3) download (3)
download download
images (1) images (1)
images images
3875257_940344 3875257_940344