Herinnering: Aankondiging IOU Nederland, ALV 2021

...weer online...

Herinnering Algemene Ledenvergadering IOU Nederland, woensdag 21 april 2021 20:00

Geachte leden, leden van verdienste, ereleden en belangstellende leden van de IOU Nederland,

Eerder publiceerden we de uitnodiging tot inschrijven in de Wedstrijdkalender voor de Algemene Ledenvergadering IOU Nederland 2021. 

Er zijn nog niet veel inschrijvingen. Daarom nogmaals deze oproep. 

De Algemene Leden Vergadering voor 2021, zal net als in 2020, weer online georganiseerd worden. Liever hadden we dit ergens in een onderling samenzijn gehouden, maar de Corona ontwikkelingen zien er voorlopig nog niet gunstig uit. De ALV is als een evenement op de wedstrijdkalender gepubliceerd, zodat er ingeschreven kan worden. De ingeschreven leden van IOU Nederland zullen dan uiterlijk zondag 18 april de inlog gegevens ontvangen via mail. Zij die geen mailadres hebben, kunnen de inloggegevens op andere wijze ontvangen, wat is aan te geven bij inschrijving.

Schrijft u tijdig in via de link hieronder E-captain link (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/191/algemene-ledenvergadering-2021)

Problemen met inschrijven? Neem dan ook even contact op.

Namens het bestuur.
Jeroen Mickers
Secretaris IOU Nederland
IOU.NED.bestuur@gmail.com 
06 51176808

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Algemene Leden Vergadering voor 2021, zal net als in 2020, weer online georganiseerd worden. Liever hadden we dit ergens in een onderling samenzijn gehouden, maar de Corona ontwikkelingen zien er voorlopig nog niet gunstig uit. De ALV zal als een evenement op de wedstrijdkalender gepubliceerd worden, zodat er ingeschreven kan worden. De ingeschreven leden van IOU Nederland zullen dan uiterlijk zondag 18 april de inlog gegevens ontvangen via mail. Zij die geen mailadres hebben, kunnen de inloggegevens op andere wijze ontvangen, wat is aan te geven bij inschrijving.

 

Algemene Leden Vergadering 2021

Woensdag 21 april 2021, 20:00 - 21:30

De agenda zal in de Wedstrijdkalender gepubliceerd worden (kijk later nog eens).

download download
logo EURO O-Jol logo EURO O-Jol