Landelijke training 27 en 28 maart afgelast

...op zoek naar alternatieven...

Vanwege de overheids-adviezen met betrekking tot Corona en het verloop van de pandemie is besloten in overleg met organisator Theo Meus om de landelijke training op 27 en 28 maart a.s. op de Braassemermeer niet door te laten gaan. Wij danken Theo en de WV Braassemermeer voor hun inzet. Wij blijven in contact en zoeken naar alternatieve mogelijkheden op het moment dat er meer ruimte in het Corona-beleid komt.

Onderling (niet officieel georganiseerd) varen kan op eigen verantwoording en met inachtneming van de algemene regels voor Corona, zoals anderhalve meter afstand, geen handen schudden, bij klachten thuis blijven, hoesten/niezen in elleboog en regelmatig handen wassen.

Het bestuur van de IOU hoopt vurig dat verruimen van de maatregelen het op redelijke termijn mogelijk maakt om de zeilstrijd met elkaar weer aan te kunnen gaan. Nog even geduld dus.

Binnenkort zullen jullie een uitnodiging ontvangen voor een jaarvergadering in april die ook deze keer weer on-line wordt georganiseerd. houdt je mail in de gaten!

202009.ONL O-jol.081 202009.ONL O-jol.081