Corona taakje: onderhoud je kennis van de wedstrijdregels!

Doorgezet bericht van het Watersportverbond

Omdat het zo’n nuttige hulp is bij het vergroten van je kennis van de wedstrijdregels! Altijd belangrijk en nu hebben we de tijd. De Watersporttest, opgezet door Regelkenner en broer van ’onze’ Klaas Henk Plaatje, is zeer toegankelijk en informatief. Ze is recent op een andere wijze georganiseerd. Als het goed is en je bent ooit eens geregistreerd heb je daarover onderstaand bericht ontvangen. En als het niet goed is: kun je het hier lezen! Doe er je voordeel mee....

 

Beste Watersporttest.nl-cursist, 

Met veel plezier kan ik melden dat Watersporttest.nl nu onderdeel uitmaakt van de Watersport Academy Online! In dit digitale platform vind je alle (digitale) opleidingen van het Watersportverbond. Als (oud) gebruiker van Watersporttest.nl brengen we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verzoeken we je om je account te (her)activeren door het wachtwoord te wijzigen. 

Een aantal jaar geleden hebben wij alle licentiehouders en officials gratis toegang geven tot Watersporttest.nl. Tegelijkertijd hebben we met de oprichter - Henk Plaatje - afgesproken dat we het beheer en onderhoud van het platform in 2021 zouden overnemen. Henk heeft jarenlang aan het platform gebouwd en blijft in de toekomst nauw betrokken, maar voor de continuïteit van het programma zocht hij een overnamekandidaat. 

Onbeperkt toegang tot cursus Regels voor Wedstrijdzeilen 
Voor de betalende cursisten in de cursus Regels voor Wedstrijdzeilen hebben we ook goed nieuws! Vanaf heden krijgen zij onbeperkt toegang tot deze cursus. Alle actieve accounts van de cursussen ’Regels voor Wedstrijdzeilen’, ’Gratis oefentoets’ (20 vragen) en ’Test uw Kennis’ (over schiemannen, herken een klasse aan zijn klassenteken en tuigvormen) hebben we overgezet naar de Watersport Academy Online.

Inloggen kan via deze link (https://watersportacademyonline.nl/course/index.php?categoryid=70). Gebruik hierbij je bestaande gebruikersnaam en het wachtwoord changeme

Het systeem vraagt je vervolgens eerst de verplichte velden in te vullen, je wachtwoord te wijzigen en akkoord te gaan met de voorwaarden en privacyverklaring. Daarna is je account direct actief en heb je toegang tot de cursussen waar je ook bij Watersporttest.nl toegang tot had. Je vindt deze ook in de navigatiebalk onder “Mijn cursussen”.

Kijk daarna gerust eens verder rond in de Watersport Academy Online. We hebben zeven gratis official cursussen en een motorboot cursus. Ook kan je als gast rondkijken in onze instructeurs-, trainers- en wedstrijdleiders-opleiding.

Veel leerplezier en succes!

 

Met vriendelijke groet,
mede namens Henk Plaatje,


Bart van Breemen
Opleidingen Watersportverbond

watersportverbond watersportverbond