Uitnodiging training op de Braassem, georganiseerd door vloot Nieuwkoop/Braassem

...geen niwa, maar wel training...

Omdat het bestuur van Noord Zuid Nieuwkoop besloten heeft om de NIWA dit jaar definitief niet te laten plaatsvinden is er op 8 en 9 augustus voor 20 zeilers per dag de mogelijkheid om te trainen onder leiding van Afrodite Zeegers en René van der Kaaden. Om aan één van de dagen mee te doen kan je je alleen via e-mail bij mij opgeven. Vol is vol!

Op 9.00 uur moet je zeilklaar staan. De training start om 9.30 uur op de plas. Eventuele verdere bijzonderheden worden nog bekend gemaakt. De totaalkosten zijn € 375,-- per dag. Dit bedrag wordt omgeslagen over het aantal deelnemers per dag. Een tweede dag inschrijven kan alleen wanneer daar ruimte voor is, maar het is eigenlijk de bedoeling om 40 verschillende zeilers te laten trainen. Eventueel is het mogelijk om op een reservelijst te komen.

 

Door in te schrijven accepteer je de veiligheidsregels van WV Braassemermeer.

De belangrijkste regels voor 18+ zeilers zijn op dit moment:

op de wal 1,5 meter afstand houden (let op bij optuigen).

zorg dat andere leden ook de ruimte hebben.

maximaal 2 personen per rubberboot (probeer toch ook afstand te houden).

gebruik clubhuis voor lunch/koffie/borrel moet vooraf gereserveerd worden

in clubhuis en op balkon alleen zitplaatsen

deelnemers moeten vooraf ingeschreven hebben.

De deelnemers moeten voor aanvang van de training antwoord geven op de onderstaande vragen (d.m.v. e-mail dag voor aanvang training):

-heb je de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende (milde) klachten of heb je deze gehad; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

-heb je een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

-heb je het nieuwe Coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) of is dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld.

-heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe Coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad hebt met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had.

 

Het wordt aanbevolen om op het grote parkeerterrein (rechter kant) op te tuigen en bij de kraan het water in gaan.

 

Dit zijn de regels tot nu toe:

Aanmelden kan alleen via e-mail bij Mail naar Theo Meus (mailto:t.meus@kpnplanet.nl)

Telefonisch is het niet mogelijk om in te schrijven. Betaling loopt eveneens via mij. De deelname kost (afhankelijk van het aantal deelnemers per dag € 17,50 maar kan dus ook iets oplopen als er die dag minder dan 20 deelnemers zijn. Betaling uitsluitend cash voor aanvang!

De horeca wordt door mij gereserveerd voor koffie vooraf, lunch (macaroni voor € 7,00) en borrel na afloop. Dit alles voor eigen rekening en af te rekenen bij de horeca.

download download