Nieuws over de EURO

...pak je agenda en plan!

Eurocup 2020

Pak je agenda en plan alvast de Eurocup, die gehouden wordt van zondag 30 augustus t/m woensdag 2 september, op het Braassemermeer. We starten zondagmiddag met 2 wedstrijden. Op maandag 4, dinsdag 4 en woensdagochtend zijn er 2 wedstrijden. Twaalf wedstrijden met de mogelijkheid van één aftrekker. Er zal jury op het water aanwezig zijn. Omdat we woensdagmiddag al klaar zijn, kunnen zeilers met een moederschip de volgende namiddag al op de Grevelingen zijn voor het ONK.

We meten vermoedelijk op zaterdag en op zondagmorgen. Degenen die op de Braassem al gemeten zijn, hoeven dit niet opnieuw te laten doen op de Grevelingen.

We gaan op de Braassem zorgen voor een mooi sociaal programma, mits het weer het toelaat. De begeleid(st)ers komen niets te kort. Het programma gaan we nog niet uit de doeken doen.

Op het terrein van de Braassem is volop de gelegenheid om te kamperen en campers kunnen tegen betaling staan op het parkeerterrein. Bij de hijskraan kun  je drinkwater tappen en je chemisch toilet kun je naast het clubhuis legen. Ligplaatsen voor moederschepen zijn voldoende aanwezig, met stroom, ook tegen betaling. Tevens is er een sanistation. Verder kan je er ontbijten, lunchen en eenvoudig eten.

Een lijst met overnachtingsmogelijkheden in bijvoorbeeld een B&B of een hotel, maar ook een motorboot huren bij Van der Laan in Woubrugge, hebben we voor jullie bijgevoegd. Er zijn nu al zeilers uit Steinhude die een boot hebben gehuurd.

Heb je vragen of bijzondere wensen, bel Theo of Gerard.

Theo    +31 6 29 46 97 56 of

Gerard +31 6 20 42 66 22

 

Euro Aegirisee 2019 Euro Aegirisee 2019