Wedstrijddocumentatie zeilen

Alles wat je nodig hebt om mee te doen aan een zeilwedstrijd

Hierbij een nuttige link naar ’Alles wat je nodig hebt om mee te doen aan een zeilwedstrijd’: een overzichtelijke webpagina van het Watersportverbond. 

Handig voor de beginnende wedstrijdzeiler. Maar ook met de laatste wijziging m.b.t. wedstrijdlicentie. Alsmede de nieuwe verplichtingen tot controle van de inschrijflijsten door organiserende verenigingen voor iedere wedstrijd. 

In de komende weken zal er ook nog een mededeling komen van het Watersportverbond inzake meetbrieven (afgegeven documenten bij de meting van een boot) en meetcertificaten (waarin de afgegeven meetbrief gelinkt wordt aan U als eigenaar/zeiler).

Als houder van een meetbrief/certificaat zult U deze nieuwe besluiten per mail ontvangen van het Watersportverbond.

De IOU volgt deze ontwikkelingen op de voet. Dus volg ook de berichten op deze site. 

Link naar Overzicht Watersportverbond (https://watersportverbond.s1.umbraco.io/kenniscentrum/wedstrijdsport/wedstrijddocumentatie-zeilen)

En een link naar het eerste interview met Max Blom in zijn hoedanigheid als eerste verantwoordelijke binnen het Watersportverbond voor het Wedstrijzeilen: Interview Max Blom (https://m.youtube.com/watch?feature=emb_logo&time_continue=346&v=Nd2xogZ1kEY)

En ook een tweede link: Interview Max Blom met Zeilen.nl (https://www.zeilen.nl/nieuws/actueel/met-mijn-poten-in-de-klei-een-stevige-kluit-werk-verzetten-dat-is-het-plan/?fbclid=IwAR32Sq4ab_9Eb3i6Rl50Ic3hRg-VQk9M76u7gQHIb4Tn6DZLVXwQEDYRyVA)

download download