De Eiscup op de Baldeneysee

Het najaar snoepje.....

Het najaar snoepje ter afsluiting van de Duitse ranglijstwedstrijden komt er weer aan: het eerste weekend van november (2+3). De Eiscup op de Baldeneysee bij Essen: slechts een klein uurtje over de grens bij Arnhem!

Veel is er in het verleden al over geschreven op deze site. Zoek het maar even op. Maar altijd in superlatieven! Want het blijft heerlijk te varen op die bijzonder onvoorspelbare Baldeneysee tussen de bruinrood omrande heuvels. En lastig is de Baldeneysee: draaien, anticiperen en altijd erg opletten. Maar ook: die buitengewone gastvrijheid, leuk clubgebouw mét die speciale Olympiajollen tent en buitenkeuken, eten tot je niet meer in je boot past en een variatie aan zelfgebakken taart die je doet hoofdschudden. 

Natuurlijk altijd met een mooi veld: nu al 25 bootjes op de inschrijflijst waarvan 10,5 nederlanders. Plezier verzekerd als afsluiting van het zeiljaar en begin van de winter.

Slaapplaatsen, wanneer je die zelf niet kunt regelen is er altijd een plekje te vinden. Mail dan maar met PWS@upcmail.nl , dan leggen we de juiste link naar onze duitse zeilvrienden! 

Zie hieronder voor de links naar de inschrijving en een prachtig filmpje gemaakt tijden de Eiscup 2016 door Manfred Pütz die of zelf mee zeilt of de camera hanteert!

Essen 2 Essen 2
Essen 3 Essen 3
Essen 12 Essen 12
Essen 16 Essen 16
Essen 19 Essen 19
Essen3 Essen3
Essen4 Essen4
Essen 4 Essen 4