Vrijbuiterweekend 2019  (6 en 7 juli)

...uitdagend en lastig water!

Het grootste zeilevenement na de Sneekweek staat weer voor de deur. In het eerste weekend van juli (6-7 juli) wordt voor de 57ste keer het Vrijbuiterweekend gehouden op de Loosdrechtse Plassen. Afgelopen jaar zijn jullie al vertrouwd geraakt met dit water en hebben kunnen ervaren hoe uitdagend en soms ook lastig het er kan zijn.

Ook tijdens deze editie wordt er door alle vrijwilligers weer alles aan gedaan,  zowel op het water als op de kant, om de vier wedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij de Vrijbuiter hopen we dan ook op een grote O-jol deelname.

Inschrijven voor dit evenement gaat via sportinschrijving.nl

Inschrijven Vrijbuiter weekend 2019 (https://www.sportinschrijving.nl/inschrijven/inschrijven.formulier.php?id=ce3b278fc176799c  )

 

Inschrijvers via de eigen Olympia Jol site, graag ook inschrijven bij sportinschrijvingen (zie link hierboven)

 

Omdat het de eerste ranglijstwedstrijd is na de Zilveren Spiegel, is het mogelijk om je boot alvast in Loosdrecht neer te zetten en op de woensdagavond in de aanloop naar het Vrijbuiterweekend mee te doen aan de clubwedstrijden. Ook op zondagen zijn er wedstrijden op Loosdrecht. De start van die wedstrijden is om 13.00 uur. Gemiddeld doen op de woensdagavonden een 50-tal boten mee. De start van die woensdagavond wedstrijden is om 19.00 uur.

Vanaf 18.45 uur kan er worden gegeten in het clubhuis. Laat wel even weten aan Hans Timmermans  (info@hanstimmermans.com) als je wil mee eten.  

Vrijbuiter Vrijbuiter