UPDATE: EURO 2019

Meevaren is een groot feest!

De EURO op de Algerisee komt er aan! Nog een maandje en dat gaat het belangrijkste Internationale event van start op een heerlijke zeillocatie. De Algerisee in de Zwitserse Alpen!

De inschrijving verloopt wat traag maar inmiddels staat er al een aardig veld op de startlijst. Veel nederlanders maar ook de nodige Zwitsers, Oostenrijkers en Duitsers. We laten onze zwitserse zeilvrienden die dit feest voor ons organiseren natuurlijk niet zakken!

Dus voor de latere inschrijvers: zet je naam nu snel op de lijst. Het wordt een heerlijk evenement, een echt feestje. Plek genoeg, en betaalbaar, op de camping tegenover de startlijn. En: wat is er heerlijker dan je startjes pakken op die zonnige ansichtkaart.

Nu even over de Oostenrijkers: dachten we een paar jaar geleden nog dat die vloot 2020 niet zou halen, nu is ze groeiende en bloeiende. Een paar nieuwe sterke zeilers zijn ingestapt en het IOU AUT bestuur neemt weer wat actie en zowaar: het komt heerlijk op gang. En met ambitie: de Oostenrijkers hebben vorige maand een internationale Olympiajol topper ingezet om hen de fijne kneepjes te leren en optimaal te kunnen presenteren op de EURO. Stefan is op de Mattsee maar liefst drie dagen aan het werk geweest om de Oostenrijkers scherp te krijgen. Zie de hierbij de link: Oostenrijkers getraind door Stefan de Vries (http://file:///C:/Users/Thies%20Bosch/Downloads/O-Jollen%20Training%20Mattsee%202019%20(1).pdf)

Zelf gaan we Stefan trouwens wat minder op de Olympiajol banen ontmoeten. Hij woont en werkt als Headcoach Sailing Fenerbahce natuurlijk nog in Turkije, is getrouwd en zijn prille gezin van drie kan wel eens snel nog groter worden. En is nu even in de OK jol bezig. Scoorde een vijfje op de EK kortgeleden OK EK (http://www.ok-klasse.nl/?1/) . Ook Mark Bosma geeft daar (beetje naar onder scrollen) zijn overspel toe! Maar Stefan gaan we vast wel weer terug ontmoeten in de klasse waar hij sinds zijn prille jeugd al in vaart én waarin hij 10 of 11 titels heeft gepakt.

 

----------------------------------------------------------------------

De EURO 2019 op de Algerisee krijgt vorm! Het wordt ook een prachtige week daar, eind augustus in de prachtige Alpen. Inmiddels al een mooi contigent Nederlanders aan de start.

Onze Zwitserse collega en organisator Gogi Eisold, die met zijn kleine team van Zwitserse Olympiajol-zeilers hard hun best doet om voor ons, zeilers een onvergetelijk evenement te organiseren, vroeg wel of wij ons op korte termijn graag willen opgeven. Zie artikel hieronder voor de links.

Want onze Zwitserse vrienden moeten met een bescheiden budget proberen om voldoende capaciteit aan de oevers van de Algerisee neer te zetten. Daar zit veel werk en voorbereiding in. Dus duidelijkheid als het kan nu, en niet vlak voor het einde van de meldingstijd 11 augustus.

Stel het inschrijve dus niet langer uit: sluit je aan bij de reeds grote groep van Nederlandse Olympiajollers en geeft je snel even op! Mocht je problemen hebben met de aanmelding: mail dan naar PWS@upcmail.nl. Daar kan je geholpen worden!

Het wordt weer een prachtige week in een prachtige omgeving!!

---------------------------------------------------------------------

Het grote EURO evenement op de Algeri in Zwitersland tussen 28 en 31 augustus! Ons Europees kampioenschap met veel Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en natuurlijk Nederlandse tegenstanders. Daar wil je bij zijn! Heerlijk om te varen en uitstekend te combineren met een vakantie in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk of Frankrijk. U zoekt maar een leuke bestemming: die Algerisee is altijd centraal. Mooi wedstrijdwater en ons grote Olympiajol evenement. Midden tussen de bergen en een adembenemend uitzicht vanaf je zijdekje. Altijd verzekerd van een groot startveld met veel nederlanders. Event NoR (http://www.olympiajolle-suisse.ch/EURO_CUP%20O-Jollen%20NoR%20e_d_2019_a.pdf). Inschrijving via Manage2sail: link naar inschrijvingen (https://www.manage2sail.com/en-US/event/7b453a71-8e43-4351-9bd4-221393b8a93d/#!/entries?classId=ec19oj). Uitstekende camping vlakbij de start met genoeg plek. 

LogoEuropacup2019bb LogoEuropacup2019bb
0001 0001
Zwitserse vlag Zwitserse vlag
Swiss Swiss
swiss2 swiss2
swiss3 swiss3
vlag_eu_rechtformaat_2_3 vlag_eu_rechtformaat_2_3
Oostenrijkse vlag Oostenrijkse vlag