Wiede Bokaal en Biercup op Belterwiede

ingevoerd op 17-09-2018

29 en 30 september wordt wederom gestreden om de Wiedebokaal, georganiseerd door zv Belterwiede! Een oergezellig evenement op één van de mooiste plekjes van Nederland. Dit 16m2 evenement is ook toegankelijk voor andere klassen (min 5 inschrijvingen).

Zoals gewend van de club is er een all-inclusive arrangement gemaakt. Voor slechts € 35,00 kun je koffie drinken, lunchen op zaterdag én zondag en genieten van een uitgebreid buffet op zaterdag. Én dan is er ook nog een Happy Hour tijdens dit Happy Event!!

Locatie
Het wedstrijdcomité zal plaats nemen in Paviljoen Aan ’t Wiede aan de Veneweg 247, 7946 LV te Wanneperveen. Op deze locatie is tevens gelegenheid voor takelen en ligplaats voor de 16m2.

Inschrijven kan via de site van de ZV Belterwiede 

Betalen kan bij de aanmelding op de eerste wedstrijddag in het paviljoen Veneweg 247 te Wanneperveen. Bij de aanmelding bestaat tevens de mogelijkheid om een arrangement te boeken om deel te nemen aan het lunchbuffet op zaterdag en zondag en een bbq op zaterdagavond.

 

Olympia Jol deelnemers aan de Wiede Bokaal kunnen in overleg met Henk Doze hun boot laten staan tot de Biercup! Voor dit evenement geldt ongeveer hetzelfde concept, wat staat voor mooi wedstrijden en een gezellig walprogramma. Inschrijven voor de BIercup kan op deze site.

 

 

logo ZVB2 logo ZVB2