O-jol Finale in aantocht

Schrijf je snel in

De Finale

Over vier weken is het weer zover: de O-jol Finale 2018. 

13 & 14 Oktober kruipen we richting het einde van het seizoen met de traditionele O-jol finale in Nieuwkoop. Het belooft weer een prachtig en gezellig weekend te worden dat bol zal staan van de activiteiten op het water en aan de kant. Voor de early birds zal er op vrijdag weer een gezellig diner zijn. Op zaterdag een happy hour en gaan we gezellig met elkaar dineren in restaurant Tijsterman. Zowel op zaterdag als zondag stropen de smeerdames of mannen of iets er tussen in de mouwen op om de zeilers te voorzien van een lekkere lunch. Op zondag sluiten we het evenement uiteraard af met de prijsuitreiking. 

Nog een enelaatste keer het wedstrijdwater op, wat punten bij elkaar sprokkelen voor de ranglijst of gewoon voor de lol? Deelnemer, partner of toeschouwer, iedereen is uiteraard van harte welkom tijdens de Finale. 

 

Early Bird diner

Iedereen die op vrijdag(avond) al neerstrijkt in het Nieuwkoopse is van harte uitgenodigd op het traditionele early bird diner. Eten en drinken op eigen rekening en de locatie houden we nog even geheim maar is uiteraard zoals elk jaar in het dorp. Je kan je tot en met 12 oktober opgeven via janwillemscheerder@gmail.com

 

Schrijf je snel in, we vinden het leuk als je erbij bent tijdens deze seizoen afsluiter!

 

Groet, Mak en Jan-Willem

 

IMG_2778 IMG_2778
IMG_2817 IMG_2817
IMG_0935 IMG_0935
Ojol_FinaleNieuwkoop Ojol_FinaleNieuwkoop