Laatste stand van zaken ONK 2018

ingevoerd op 28-08-2018

Beste zeilers,

 

Hierbij de laatste stand van zaken m.b.t. het ONK Olympiajol te Loosdrecht. ( uiteraard onder voorbehoud van nog mogelijke mutaties )

De Gooische Watersportvereniging de Vrijbuiter heeft op een uiterst professionele wijze de zaken rond het ONK georganiseerd en er alles aangedaan om het de deelnemers, partners zo goed mogelijk naar de zin te maken.

 

In de bijlage tref je de volgende documenten aan,

Notice of Race

Sailing Instructions

(de uiteindelijke groepsindelingen worden donderdag 30 augustus bekend gemaakt)

 

Vriendelijk verzoek om deze documenten zelf uit te printen !!

 

Agenda-programma,

Voorts geven we graag de planning voor de komende dagen aan :

 

Donderdag 30 augustus,

1500-19:00, registratie in het clubhuis van de Vrijbuiter

11:00 tot 17:00 en 19:00- 20:30, meting & inspectie van de boot , (a.u.b. nog niet optuigen en s.v.p. de aanwijzingen opvolgen van de organisatie, vergeet niet je meetbrief en meetrapport mee te nemen !!!)

17:00-18:00, Happy Hour gesponsord door onze gastronomie- gastheer Hans Timmermans

19:00-21:00, gelegenheid voor een lekkere hap voor eigen rekening

!! <> opgave graag per omgaande in een aparte mail voor de donderdag en zaterdag aan Ton Op de Weegh , t.opdeweegh@gmail.com en Hans Timmermans , info@hanstimmermans.com   

 

Vrijdag 31 augustus,

Aankomst en registratie in het clubhuis van de Vrijbuiter

8:00 tot 10:00, meting & inspectie van de boot , (a.u.b. nog niet optuigen en s.v.p. de aanwijzingen opvolgen van de organisatie, vergeet niet je meetbrief en meetrapport mee te nemen !!!)

10:15-10:45, welkom en palaver

11:25, waarschuwing signaal 1e wedstrijd ,

3 wedstrijden gepland ( onder voorbehoud, het informatie bord is leidend)

Happy Hour, een half uur na afloop laatste wedstrijd Happy Hour met blauwe munten (uitgifte bij registratie op donderdag)

Prijsuitreiking- Tombola, tijdens en na het happy hour worden er 3 dagprijzen van de 2 verschillende startgroepen uitgereikt , gevolgd door de Tombola met voor elke deelnemer een leuke, gebruiksvriendelijke prijs

Diner-buffet BBQ, voor alle deelnemers en partners na afloop van de prijsuitreiking

 

Zaterdag 1 september,  

9:55, waarschuwing signaal 1e wedstrijd ,

4 wedstrijden gepland, indien mogelijk en afhankelijk van het weer met een walpauze ( onder voorbehoud, het informatie bord is leidend)

Happy Hour & MUZIEK met onze vrouwelijke DG Winni, een half uur na afloop laatste wedstrijd Happy Hour met blauwe munten (uitgifte bij registratie op donderdag)

Prijsuitreiking- Tombola, tijdens het happy hour worden er 3 dagprijzen van de 2 verschillende startgroepen uitgereikt , gevolgd door de Tombola met voor elke deelnemer een leuke, gebruiksvriendelijke prijs

Diner, na afloop van het HH/muziek is er gelegenheid voor een lekkere hap voor eigen rekening

!! <> opgave graag per omgaande voor de donderdag en zaterdag in een aparte mail aan Ton Op de Weegh , t.opdeweegh@gmail.com en Hans Timmermans , info@hanstimmermans.com   

 

Zondag 2 september,  

9:55, waarschuwing signaal 1e wedstrijd

3 wedstrijden gepland met de laatste startmogelijkheid om 15:00 (onder voorbehoud, het informatie bord is leidend)  

Happy Hour, na afloop van het opruimen van de boten Happy Hour met blauwe munten (uitgifte bij registratie op donderdag)

Prijsuitreiking- Tombola, tijdens het happy hour worden er 3 dagprijzen van de Gold en Silver fleet uitgereikt , gevolgd door de Tombola met voor elke deelnemer een leuke, gebruiksvriendelijke prijs

Prijsuitreiking, huldiging winnaars ONK 2018 van de Gold en Silver fleet

 

Partner-programma op vrijdag en zaterdag,

Vrijdag 31 augustus,  13:00-16:00, gelegenheid voor een bezoek aan het omroep-museum in Hilversum ( geen kosten aan verbonden), voor degene die in bezit zijn van een Museum-jaarkaart gelieve deze mee te nemen,

SVP opgave bij aankomst en registratie op donderdag of vrijdagmorgen  

Zaterdag 1 september, 14:00-16:00, we bieden gratis de gelegenheid om mee te varen op een historische sleper van onze gastheer Hans, verzorgd met een gevarieerd hapje en drankje

SVP opgave bij aankomst en registratie op donderdag of vrijdagmorgen

 

 

Gastronomie, diner, ontbijt en consumpties,

 

Consumpties,

Even voor de duidelijkheid, alleen tijdens het Happy Hour worden de gratis ronde blauwe munten gebruikt, elke deelnemer krijgt bij de registratie er 15 gratis overhandigd (3x5)

Daarnaast worden er voor eigen gebruik witte vierkante munten gebruikt, deze kunnen bij de bar worden gekocht voor € 2,00 per stuk.

 

Diners op donderdag en zaterdag,

Er wordt door onze gastheer Hans de mogelijkheid geboden om te dineren na afloop van het sociale programma,

Nogmaals opgave graag per omgaande voor de donderdag en zaterdag in een aparte mail aan Ton Op de Weegh , t.opdeweegh@gmail.com en Hans Timmermans , info@hanstimmermans.com

 

Ontbijt,

Voor degene die s ’morgens op vrijdag, zaterdag en zondag graag een ontbijt willen, vriendelijk verzoek om dit ook  in hierboven vernoemde mail te vermelden.   

 

 

We vertrouwen erop dat de weergoden ons tijdens het ONK gunstig zijn gezind en laten we er samen een sportief en mooi gezellig evenement van maken.

 

Met sportieve zeilers groeten van ,

 

Ton Op de Weegh (NED 17)                            ,Henk Schipperheijn (NED 568)        ,Karel de Boer (Vrijbuiter)

 

Telefoon           : +31 6 53 372 738 ( Ton) ,     +31 6 53 94 19 47

Mail                   : t.opdeweegh@gmail.com,   henk.schipperheijn@gmail.com 

 

NoR ONK 2018 definitief (/content/31474/download/clnt/83271_Notice_of_Race_(NOR)_ONK_Olympiajol__Loosdrecht_2018.pdf)

 

Sailing Instructions ONK 2018 (/content/31474/download/clnt/83272_Sailing_Instructions_(SI)_ONK_2018_Loosdrecht_final.pdf)

 

download download