UPDATE: De Vintage Yachting Games komt er aan!

Een prachtig en bijzonder evenement.

Voor de snelle reageerder; Deze week hebben we een voorlopige reservering kunnen maken voor een beperkt aantal slaapplaatsen op de Hellerup Sailing Club tijdens de Vintage Yachting Games. Het betreft twee persoons, eenvoudige maar goede  slaapplaatsen op de jachthaven voor bijna niets. Nu is er gelegenheid voldoende vlakbij, voor campers en tenten en natuurlijk plenty off season appartementjes of hotelkamers. Maar dit is natuurlijk ook een prima optie! Mail snel naar; thies.bosch@upcmail.nl maar; op is op! 

Vintage Yachting Games; het wordt een fantastische zeilweek in ‘beautiful Copenhage’! Schrijf je snel in!

Tussen 18 en 22 september gaan er voormalige Olympische zeilklassen aan start tijdens de traditionele, vierjaarlijkse Vintage Yachting Games. Top zeilfeest met openingsceremonie, Gala en parties. Met nu al een mooi veld Olympiajollen.

Het wordt gehouden in Kopenhagen en georganiseerd door de Royal Danish Yacht Club en Hellerup Sailing Club. De thuisbasis is een fantastische clubgebouw, een jaren dertig filmstudio, vol –Olympische- zeilhistorie. Thuisbasis van bij voorbeeld Paul Elvström, de topsport sfeer hang er nog.

 

Voor meer informatie en inschrijven voor dit unieke evenement en haar historie:

Meer info VYG 2018: (https://www.manage2sail.com/en-US/event/ad9e9265-3515-4b80-93b0-890961e65339#!/onb?tab=documents&classId=ea2328bb-bb6f-4ec1-8e27-1a02dac5cea1)

 

Gezeild wordt op een prachtig stuk water met goede uitgangsomstandigheden voor onze klasse. En natuurlijk is het gezellige centrum van Kopenhagen slechts op een paar kilometer. Plek genoeg voor campers en tenten. En natuurlijk: overal in de stad geschikte en goedkope kamers te krijgen.

Wie zich nog in de komende dagen inschrijft kan tegen een laag inschrijftarief van start dus, verzeker jezelf van een startplek bij dit unieke evenement. Schrijf en betaal dus snel even!

 

 

Hellerup Sejlklub Hellerup Sejlklub
Logo Logo
KDY KDY