Nieuwsbrief vloot Nieuwkoop mei 2017

ingevoerd op 12-05-2017

Beste vlootleden (en andere O-jollers),

 

We zijn weer begonnen! Na de WOW, de ALV op de Hiswa en de eerste ranglijstwedstrijden begint nu ook het klimaat te begrijpen dat er weer gezeild wordt.  Afgelopen weekend hadden we prachtige omstandigheden op de Gouwe Ouwe in Rotterdam. 

Afgelopen winter hebben we de eerste vlootvergadering gehad in, hoe kan het ook anders, cafe ‘de Watersport’. Het beeld is wellicht wat wazig maar dat was de vergadering zeker niet: goed en gezellig! Hieronder een aantal vermeldenswaardige zaken.

 

Nieuwe website

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, heeft de Olympiajol een nieuwe website. Elke vloot heeft ook een eigen pagina. Op deze pagina worden ook de berichten, agenda en activiteiten van de vloot vermeld. Dus bezoek deze pagina regelmatig. 

 

Onderlinge wedstrijden

Tijdens de vergadering hebben we een aantal onderlinge wedstrijden uitgekozen die we in ieder geval met zijn allen willen varen. Het betreft de volgende data: 

28 mei

16 juli

We hadden ook 20 augustus vastgelegd maar die datum heeft het niet gehaald in de definitieve wedstrijdkalender van Noord Zuid. Ik stel voor dat we in plaats daarvan meedoen aan de onderlinge van 3 september. 

Onder het mom ‘als één schaap over de dam is…….’ wil ik jullie vragen om zo snel mogelijk in te schrijven op de website van Noord Zuid. 

Ook niet vlootleden kunnen uiteraard inschrijven!

 

Vlotenoverleg Westen

Rotterdam nodigt de leden van de Vloten Rotterdam, Reeuwijk en Nieuwkoop graag uit op 16 mei om 20.00 uur voor een meeting met als doel een programma op te zetten voor het seizoen 2017/2018. Denk o.a. aan trainingen onder bv begeleiding…… , lezingen en allerlei andere activiteiten om alvast over na te denken, dit in zeil-en sociale opzichten. De vergadering vindt plaats op de Kralingse Zeilclub (KZC). Als je je nog niet hebt opgegeven dan kan dat alsnog via tonopdeweegh@ipdnederland.nl 

of bel naar 06 53 372 738. 

 

NIWA

Beter te vroeg dan te laat: op 12 en 13 augustus vindt de altijd gezellige NIWA plaats. Dit is een thuiswedstrijd dus ik ga er vanuit dat we als ‘gastheren’ met de voltallige selectie aanwezig zijn. Om ook de andere O-jollers te stimuleren wil ik jullie vragen snel in te schrijven op olympiajol.nl. 

 

Tot zover voor nu.

 

Jan-Willem

FullSizeRender FullSizeRender