Bericht van Leo Willemsen

Bedankbrief

Beste mensen,

Met veel plezier bericht ik jullie dat ik mijn dierbare O jol no 459 overdraag aan Luuk Kuijper, eveneens een geboren Rotterdammer, die er qua resultaten een schepje bovenop zal doen. Hij heeft al enige keren van zich doen spreken. Aan deze legendarische boot zal het niet liggen en aan zijn wedstrijdinstelling evenmin.

Nadat ik vanaf mijn jeugd wedstrijden zeilde in de 16m2, kwam daarnaast de O jol ruim 15 jaar geleden in ons leven. Eerste internationale wedstrijd op de Spiegel, een belevenis.

Het was voor Joke en mij heel plezierig om direct te worden opgenomen in de O jol club. De ervaring van het zeilen op buitenlandse wateren, het camperen, de gezelligheid, de bijzondere gastvrijheid in het buitenland, dat alles zal voor onvergetelijke herinneringen zorgen.

Dankbaar zijn wij voor de zorg waarmee sommigen onder u Joke omringden. Dit maakte mijn deelname aan de wedstrijden mogelijk en heeft Joke veel mooie dagen gebracht. Joke en ik zijn u hier heel dankbaar voor.

Dit is geen afscheidsbrief, maar meer een bedankbrief.
We zullen elkaar hopelijk nog vele malen tegenkomen op de Hollandse wateren, omdat ik nog wel in de 16 m2 zal blijven zeilen.

Met sportieve groeten,
Leo en Joke Willemsen

download_5 download_5