De WOW-ALV 2024, meldt je aan voor 7 maart!

Handig voor de organisatie zodat ze weten met hoeveel mensen er rekening moet worden gehouden

De tijd vliegt: de opening van het wedstrijdseizoen 2024 is al lang en breed achter de rug. En de Winter Olympiajol Workshop en Algemene Leden Vergadering 2024 zijn al op zaterdag 16 maart. En daarna komt de IOU training op Biddinghuizen en dan met de vroege Pasen de Rangliljst seizoensopening op Reeuwijk. Dus het is nu echt tijd om de trailerlagers te smeren, de lijntjes na te lopen en de emmer met sop nog eens goed door de kuip te halen.

Hieronder vind U de uitnodigingstekst van de email die ieder IOU lid heeft ontvangen van onze IOU secretaris Jeroen Mickers. Een mooi programma verzorgt door Vloot Rotterdam.

Te beginnen met een rondleiding aan die enorme Maeskantkering die Vloot Rotterdam én de rest van laag Nederland moet behoeden voor ongevraagde zwemles. Daar kom je niet zo maar binnen maar de IOU leden dus wel.

En op die unieke locatie wordt ook de ALV 2024 gehouden. Uw bestuur zal zich verantwoorden voor het jaar achter ons en de plannen en het beleid voor de jaren vóór ons. En links en rechts ook nog wat prijzen en bossen bloemen uit te delen. Altijd een mooi moment om als wedstrijdzeilers eens goed na (en mee) te denken over het reilen en zeilen van ons gemeenschappelijke passie. 

Verzoek is wel om je gelijk even in te schrijven (zie jaarkalender) en wanneer mogelijk voor 7 maart. Want de voorbereidingen moeten immers getroffen worden. 

Dus trommel, bv via jullie Vlootapps, wat vlootleden op om een paar auto’s te vullen en zet die namen spoedig op de lijst. Want het gaat weer een goede, informatieve én gezellige dag worden met veel van je Olympiajol maten! Een goed begin van hopelijk weer een mooi wedstrijdseizoen!

---------------------------------------------------------------

Mailing vanuit IOU Nederland e-Captain

Uitnodiging WOW en Algemene Ledenvergadering IOU Nederland 2024

Locatie WOW: Keringhuis, Maeslantkeringweg 139, 3151 ZZ Hoek van Holland
Datum/ tijd: 16 maart 2024 10:30 – 13:15 uur

Locatie ALV: idem
Datum/ tijd: 16 maart 2024 13:15 – 15:15 uur

INTERNATIONALE OLYMPIAJOL UNION NEDERLAND
’s-Hertogenbosch, 24-01-24

Geachte leden, leden van verdienste, ereleden en belangstellende leden van de IOU Nederland,

We hebben allemaal weleens het gevoel dat het water ons aan de lippen staat. In december 2023 stond het water heel Nederland aan de lippen en werd de Maeslantkering in de Nieuwe Waterweg als gevolg van overtollige rivierwater afvoer en hoge zeewaterstanden gesloten. Een mooie aanleiding om u op 16 maart 2024 namens vloot Rotterdam uit te nodigen voor een rondleiding op dit reusachtige bouwwerk tijdens de WOW 2024 voorafgaand aan de ALV 2024.

Winter Olympiajol Workshop (WOW)

Onder leiding van een gids maken we in 1,5 uur tijd kennis met de aanleiding, de bouw en de werking van het laatste Deltawerk de Maeslant. De rondleiding bestaat uit drie  delen. Eerst ziet u een film over de bouw van de Maeslantkering. Daarna neemt de gids u mee naar de verschillende expositie-onderdelen in het Keringhuis. Afsluitend bezoekt u het terrein van de Maeslantkering. Hier vertelt de gids u over het sluitingsproces van de Maeslantkering en hoe de kering na de storm weer geopend wordt. 

De kosten voor de rondleiding en lunch bedragen € 25,-

Voor de WOW zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Tot uiterlijk 7 maart 2024 kunt u zich hiervoor opgeven. Op die dag moeten we doorgegeven met hoeveel mensen we komen. 

ALV IOU Nederland

Voor de algemene ledenvergadering kunnen we in de Duikerzaal in het Keringhuis bij de Maeslantkering terecht. Wij kijken hier samen terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het komend zeiljaar 2024. Tijdens deze vergadering worden eveneens de jaarprijzen uitgereikt.

Consumpties na afloop van de ALV zijn voor eigen rekening.

Graag inschrijven voor WOW en ALV in de wedstrijdkalender op de website 
Inschrijven WOW en ALV in wedstrijdkalender

Hierbij inloggen met de Mijn Captain gegevens om in te loggen op onze website. Indien vergeten, zoek in uw mail naar “Uw persoonlijke inloggegevens” of druk op de knop “Inloggegevens vergeten?” of stuur mij een mail om het wachtwoord opnieuw te mailen.

Namens het bestuur.

Jeroen Mickers
Secretaris IOU Nederland
IOU.NED.bestuur@gmail.com
06-51176808

Bijlage: Uitnodiging

------------------------------------------------------------------------------------

Vloot Rotterdam nodigt u uit voor de WOW-ALV van 2024 op zaterdag 16 maart aanstaande.

 

Het precieze programma volgt nog maar blokkeer vast deze dag in uw agenda. 

 

Voor de noorderlingen moet de wekker na 3 jaar uitslapen weer wat vroeger gezet worden maar het belooft een mooi programma te worden! 

 

meer info volgt zsm.

save the date wow 2024 save the date wow 2024
2017-07-26-PHOTO-00000024 2017-07-26-PHOTO-00000024
IMG_0407 IMG_0407
logo OJOL IOU def HIGH logo OJOL IOU def HIGH
swiss3 swiss3
IMG_5619 IMG_5619
zz3 zz3
Maeslantkering-scaled-uai-2000x1125 Maeslantkering-scaled-uai-2000x1125