Herhaalde oproep Herfstwedstrijden Langweer

Schrijf je snel in! Wedstrijdbepalingen zijn nu beschikbaar

Nog een weekje en dan is het zover. Schrijf je snel in !!

 

Ja, ik ben er ook bij op Langweer! Klik hier om aan te melden (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/322/herfstwedstrijden-langweer-ranglijst)

 

Wedstrijdbepalingen kun je hier downloaden, klik hier ! (/content/31474/download/clnt/105401_LWB_2023_definitief.pdf)

 

 

Onze Herfstwedstrijden te Langweer staan weer voor de deur. Op de schilderachtige wateren van de Langweerder Wielen organiseert vloot Fryslan samen met de Watersportvereniging Langweer wederom dit prachtige evenement. De eerste kans om je na het ONK op de Beulaker te meten met onze nieuwe Nederlands Kampioen. En met een traditioneel hoge opkomst zal het zeker weer een mooie strijd op het water opleveren.

Naast de sportieve uitdagingen staat zoals gebruikelijk de gezelligheid centraal, met uitstekende catering en faciliteiten om er een heerlijk weekend van te maken. 

*Vrijdag*: De inschrijving begint en ’s avonds ontvangen we je graag hartelijke, waarbij grilworst en bier op het menu staan.

*Zaterdag & Zondag*: Bereid je voor op een reeks opwindende wedstrijden op het water. Op zaterdag geniet je van steigerbier en ’s avonds genieten we na - met de nodige sterke zeilverhalen - tijdens een heerlijk gezamenlijk diner.


Belangrijke details:

Datum:          16 en 17 september
Locatie:         Verenigingshaven KWV Langweer, Langweerder Wielen
Inschrijfkosten:    €35,- voor de wedstrijden 
circa €25,- voor het diner op zaterdag. 
Betaling enkel met PIN tijdens inschrijving.

Het steigerbier en de grillworst worden aangeboden door vloot Friesland.


De inschrijving is nu geopend! We vragen je om tijdig aan te melden in verband met organisatie en catering. Klik hier om je aan te melden.

De wedstrijdbepalingen/NOR worden zo spoedig mogelijk op deze pagina gedeeld.


Ja, ik ben er ook bij op Langweer! Klik hier om aan te melden (https://ojol-site.e-captain.nl/activiteiten/322/herfstwedstrijden-langweer-ranglijst)

logo vloot friesland logo vloot friesland
Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 20.09.00 Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 20.09.00