Helaas; KWS last Sluitingswedstrijden af, maar Zilveren Spiegel gaat door!

Dus: ga alsnog voor een mooi wedstrijdweekend!

Het zit allemaal niet mee. Dinsdagavond zijn de sluitingswedstrijden op Sneek afgelast (KWS-link (https://www.kws-sneek.nl/?steID=6&catID=2690)) want, Multi klasse en bovenregionaal. Nu de Corona bedreiging weer groeit is dit helaas maar begrijpelijk. 

Op de Spiegelplas is dit weekend een stevig Corona preventie plan actief. Zo is er geen traditionele chinees, zijn de grote loodsen kleedruimte, betaling per Tikkie en er is in het clubgebouw een goede indeling en routering. De nadruk ligt op het zeilen, en daar gaat het natuurlijk ook om! Tijdens het Palaver zat dit worden toegelicht. Ook zijn de aantallen daar natuurlijk niet vergelijkbaar met een groot Multi klasse evenement. 

Nu staan er nog slechts een twintig tal boten op de inschrijflijst. Minder dan normaal en dat is niet erg. Maar er is zeker nog ruimte voor Friezen (die dit weekend toch graag hun wedstrijddrift willen kwijtraken) en niet Friezen. En dan is het nog steeds veilig varen en vertoeven! 

Dus: meld je lekker nog even aan !! 

Link naar Inschrijvingen en NoR (http://www.olympiajol.nl/ag-31474-7-140574/agenda/ranglijstwedstrijd_zilveren_spiegel_-_spiegelplas_inschrijven_kan_nog.html)

 

Spiegel vlag Spiegel vlag
50 Olympiajollen op de Spiegelplas 50 Olympiajollen op de Spiegelplas
Mooi water Mooi water
O-jollen voor Nederhorst den Berg O-jollen voor Nederhorst den Berg