Zilveren Spiegel of Oostenrijks Kampioenschap

Keuzes, keuzes, keuzes............

Wederom moet er gekozen worden. En wel op het weekend van 26 en 27 september....

Dan wordt gevaren om de ’Zilveren Spiegel’ maar ook ruim 1200 km verder op de Mattsee voor het Oostenrijks kampioenschap.

De Zilveren Spiegel is natuurlijk één van de echte klassiekers op onze wedstrijdkalender. Altijd verzeild op het derde weekend van Juni maar nu Corona-verdaagd. Centraal in ons landje, prima plek voor campers en tenten, altijd gezellig, prachtig zeilbare Spiegelplas, uitstekend RC, goed clubgebouw met terrassen en zicht op de wedstrijdbanen.

Enfin: U kent het allemaal wel als Olympiajoller. Want in het nabije verleden nog 50 plus velden dus iedere rechtgeaarde O-wedstrijdzeiler is er wel geweest. En terecht!

Zet hem dus ook nu weer in je agenda en schrijf je gelijk even in! Het wordt weer een prachtig weekend en ook de verliezer kan zijn gegraveerde, gratis bierglas thuis als prijs tonen. Want deelnemen = winnen!

In dat drukke korte zeilseizoen van ons zijn de dubbelingen niet te vermijden. Want het zelfde weekend is er ook een niet ranglijstwedstrijd op Sneek. Maar vooral de dubbeling met de IOM (Internationalen Österreichischen Meisterschaft) op die mooie Mattsee is sneu. Wij Hollanders weten in toenemende mate de weg daar naar toe te vinden.

Want natuurlijk is het 1200 km plus rijden maar, zo bleek de afgelopen jaren, de wedstrijden daar zijn altijd prachtig. Een gezegend zeilomgeving én een zeer snel groeiende Oostenrijkse Olympiajol veld met ambities. Op de EURO/ONK zijn deze zeilvrienden er ook bij met vier boten maar liefst! En niet de minste zeilers met een oud EK Laser Master Kampioen in hun gezelschap. 

Dus we plaatsen met O-liefde hun oproep tot deelname in dat Alpenland. Voor diegenen die met langere vakantie plannen een perfect excuus zoeken om tijdens je vakantie ook echt leuke dingen te gaan doen! Er staat trouwens al een mooi internationaal veld ingeschreven! 

 

Liebe O-Jollen Segler!

 

Wir möchten euch noch einmal herzlich zur Internationalen Österreichischen Meisterschaft von 25.-27. September nach Mattsee einladen.

Für Wohnmobilstellplätze ist gesorgt!

Die Anfahrt über die A8 und dann A1 bis Salzburg Nord ist mautfrei!

Unterstützt durch einen großzügigen Sponsor können wir unter unseren Gästen aus GER, NED und SUI einen Skiurlaub verlosen.

Bitte beachtet auch, dass die Preise für unsere Gästerangliste nur an anwesende Personen vergeben werden. Wenn jemand nicht kommt, geht der Preis an den nächstgereihten Segler über.

Hier der Link zur Meldung: UYC Mattsee inschrijving (https://www.uyc-mattsee.at/veranstaltung/o-jollen2020/)

Wir freuen uns auf Euch!

 

Die Österreichische O-Jollen KV

Eerlijk zeilen Eerlijk zeilen
IMG_1075 IMG_1075
Spiegel vlag Spiegel vlag
IMG_1085 IMG_1085
Oostenrijkse vlag Oostenrijkse vlag
image (1) image (1)
image (2) image (2)
image image