Bestuursbesluit EURO/ONK

...van het Bestuur...

Het bestuur van de IOU heeft in overleg met de organiserende comités van de Euro en de ONK besloten dat de evenementen door gaan. Dit wel onder het uitdrukkelijke voorbehoud dat de lokale of landelijke overheden de verleende toestemming alsnog kunnen intrekken. De comités kunnen nu verder met de organisatie van beide evenementen.

Daarbij is vanuit de veiligheidsregio’s gevraagd een ”anderhalve meter protocol” te overhandigen voor de wal-activiteiten. Vanzelfsprekend wordt daarbij een groot beroep gedaan op de individuele verantwoordelijkheid van eenieder. De aanwijzingen van officials hieromtrent zullen terstond moeten worden opgevolgd en enig weerwoord kan niet worden geduld. Ook zullen voor het evenement een aantal vragen over gezondheid en risico`s ter beantwoording worden gesteld.

 

Het bestuur heeft vragen gekregen over wat er gebeurt met het inschrijfgeld wanneer EURO/ONK niet door zou gaan t.g.v. nieuwe instructies (na 1 augustus) van de overheid.

Mocht dit het geval zijn, dan krijgt ieder het inschrijfgeld minus €30 teruggestort. Deze €30 zijn de kosten van het aandenken/presentje voor beide evenementen. De bestelling hiervan is zo lang mogelijk uitgesteld, maar langer uitstellen is niet meer mogelijk. Alle overige kosten én de kosten om presentje/ aandenken bij ieder thuis te krijgen komen dan ten laste van IOU.

 

Voor de inschrijvers: vergeet de betaling niet te voldoen!

Op naar een uniek evenement: wij hopen vele zeilers weer terug op het wedstrijdwater te kunnen zien!
 

EURO NL-2 EURO NL-2
logo EURO O-Jol logo EURO O-Jol