Henk Doze overleden....

Erg triest bericht vanuit Vloot Belter

Vanuit Vloot Belter bereikte ons het trieste bericht dat onze medezeiler Henk Doze plotseling is overleden. Wij weten dat Henk, met een lange historie in de Olympiajol en gastvrije mede initiator van de Biercup, erg geliefd was bij zijn zeilvrienden. Het is een grote schok.

Hieronder het In Memoriam zoals wij dit ontvingen vanuit zijn Zeilvereniging Belterwiede: 

                       ++++++++++++++++++++++++++++

In Memoriam

Geheel onverwachts is Henk Doze woensdag 18 maart overleden.

Henk was lid van de vloot Belter Olympiajol en de grote animator van de woensdagavondtrainingen.

Elke woensdagavond een paar uur de plas op. Even zeilen. Even genieten. Na afloop even samen kletsen en eten. Henk verheugde zich op het komende 25-jarig jubileum van de Biercup. Hij heeft er mede voor gezorgd dat dit evenement uitgegroeid is tot het grootste en gezelligste evenement voor de Olympiajol.

Henk we zullen je missen.

Henk, onze Henk, was innig verbonden met de watersport in het algemeen en de Zeilvereniging Belterwiede in het bijzonder. Niet op de voorgrond maar als steunpilaar onopvallend op de achtergrond.

Als campingbeheerder en havenmeester zorgde hij er stilletjes voor dat de vele activiteiten soepel verliepen. Henk genoot ervan als mensen, jong en oud, plezier hadden in het zeilgebeuren. Watersporters hadden bij hem een streepje voor.

Het bestuur, de leden van de Zeilvereniging en de leden van de vloot Belter Olympiajol condoleren de familie en hopen dat zij dit verlies een plaats kunnen geven.

                       ++++++++++++++++++++++++++++

 

Henk was nog dit voorjaar gekozen tot meest sympathieke Olympiajol zeiler op de Belter. Ook was hij vorig jaar nog op een ludieke manier in het landelijke nieuws.. 

Henk als sympathiekste Olympiajoller Vloot Belter 2020 (http://www.olympiajol.nl/nw-31474-7-3754005/nieuws/meest_sympathieke_belter_olympia_jol_zeiler.html)

Henk in het nieuws... (http://www.olympiajol.nl/nw-31474-7-3709182/nieuws/vloot_belter_doet_alles_voor_landelijk_nieuws.html)

Henk Doze 3 Henk Doze 3
Henk Doze 2 (2) Henk Doze 2 (2)
Henk Doze 1 Henk Doze 1
Henk Doze NED 511 Henk Doze NED 511
Henk Doze 6 Henk Doze 6
NED 511 Henk Doze NED 511 Henk Doze