Geen trainingsweekend op de Braassem en niet op Sneek!...

Er lijkt ons een wedstrijdarm voorjaar te wachten.....

De berichten over aflastingen gaan voorlopig even door. Ook het trainingsweekend op 4 en 5 april, georganiseerd door Vloot Friesland, kan niet doorgaan. Logisch, het is niet anders.

Het valt te verwachten dat, U volgt dezelfde berichten als uw IOU bestuur, ons wedstrijdvoorjaar nog veel meer gevolgen van de Corona crisis zal ondervinden. Het is te vroeg om hier en nu daar over te kunnen besluiten. Wij zullen de ontwikkelingen, samen met de organisatoren van onze wedstrijdweekenden in April en Mei, natuurlijk op de voet volgen en U op deze site daarover berichten. 

Berichten volgen pas na besluiten. Het is logica dat wij de landelijke richtlijnen gaan volgen. Dus U kunt met ons meedenken over wat er waarschijnlijk gaat gebeuren. Maar berichten op deze site zullen pas volgen wanneer er besluiten over het verloop van deze wedstrijdseries zijn genomen. Verder speculeren heeft immers nu geen zin.

Wedstrijden zitten dus er dus even niet in. Maar zelf in je boot stappen en even zelf varen en of wat trainen met een maat is natuurlijk nog wel mogelijk. Gezond bezig bijven is natuurlijk zelfs verstandig.

Maar, en wij hoeven U dat natuurlijk niet uit te leggen; maar houdt je toch ten alle tijde aan de richtlijnen. Blijf dus je verstand gebruiken en je eigen verantwoordelijkheid nemen: respecteer die 1,5 x 2 meter van elkaar op de wal ook wanneer de Olympiajol weer op de trailer moet. En bij twijfel, ga gewoon niet! Het zijn persoonlijke afwegingen en de winterpauze verlengen is wellicht nu de meest verstandige....

Stay safe!

--------------------------------------------------------------

Het zal U niet verbazen maar het IOU landelijke trainings weekend op 28 en 29 maart gaat NIET door. De IOU volgt de officiële instanties, zoals ook het NOC/NSF en het Watersportverbond en schort, voorlopig tot 1 april, alle activiteiten op.

Daarna zullen we, afhankelijk van de ontwikkelingen, zien wat er met de in april geplande wedstrijden moet gebeuren. Via deze site kunt u hier rond 1 april meer mededelingen over verwachten.

Gezien alles wat er op ons af komt is er geen andere conclusie mogelijk. We hopen natuurlijk dat de Corona storm spoedig gaat liggen en er snel weer een mooi wedstrijdwindje gaat waaien.

Tot dan; wees voorzichtig met zijn allen en maak er het beste van. 
 

Stay safe!

1EF81F50-8AA4-449A-9ADF-29105C3361FD 1EF81F50-8AA4-449A-9ADF-29105C3361FD