Training Essen én Ruhrpokal 2020 geannuleerd

Helaas, helaas.....

Corona was een lekkere sigaar maar nu zijn we het met zijn allen!!

Nu ook de training op Essen door Rolli Franzmann én die prachtige Duitse seizoensopening geannuleerd i.v.m. de Coronoa ontwikkelingen.

Natuurlijk niet onverwacht en wel verstandig. Maar wel jammer: menigeen stond in de startblokken. Nu moeten we het doen met een keertje trainen met een zeilmaat. En nadien het biertje klinken met gestrekte armen!

Het is niet anders. Hopelijk keert het tij zich snel weer! En dan is het weer aan de startlijn kunnen verschijnen weer een heerlijke bijvangst!

----------------------------------------------------------------

Het weekend van 4-5 april: nét na het Nationale Trainingsweekend op de Braassem en nét voor de Nederlandse Seizoensopening op Reeuwijk. Dat is de aftrap van het Duitse wedstrijdseizoen met de klassieker, de Ruhrpokal, op de Baldeneysee.

Ieder jaar een mooi nederlandse veld daar aan de andere zijde van die fraaie Baldeneysee dan de Eiscup in november. Het wordt de ’mooie’ kant genoemd maar de gastvrijheid is -bijna- gelijk aan die van de Eiscup. Wel is het clubgebouw erg veel groter en staat ook dit jaar Italiaanse kok weer klaar met zijn top pizza’s. Voldoende plek voor campers, tenten etc  maar ook plentie B&B en hotelletjes in de buurt.

En, ook dit jaar varen de Olympiajollen weer tesamen met een mooi veld 12voetsjollen. Ook hier komt een groot deel van het startveld uit Nederland. Gezellig was vorig jaar het jazz jammen met Olympiajol zangeres en 12Voets-sax.

Slaapplaatsen zijn daar dus geen probleem maar kun je zelf niets regelen mail dan even naar PWS@upcmail.nl. Dan fixen we wat bij één van de Duitse zeilers thuis. 

Bij voldoende animo, en die was er de afgelopen jaren, organiseert Vloot Essen ook nog een training op de vrijdag ervoor. Wij kaaskoppen zijn daar altijd ook erg welkom. Definitief bericht hierover volgt nog.

Dus: wil je het jaar lekker en fanatiek beginnen en vooral ook de gezelligheid niet vergeten. Schrijf je dan nu in!

Link naar inschrijving via Manage2sail (https://www.manage2sail.com/en-US/event/RP2020#!/entries?classId=f97eae42-8011-44ae-be49-25124f288817)

SKS Essen logo SKS Essen logo
SKS Essen overzichtfoto SKS Essen overzichtfoto
sks1 sks1
sks2 sks2
sks3 sks3
sks4 sks4