Aankondiging training Braassem 2020

...trainen op EURO wedstrijdwater...

Na het succes van de training vorig jaar is er in 2020 een extra reden voor een training op de Braassem. Deze wedstrijdzeilvereniging is gastheer voor de Euro verderop in dit zeilseizoen. En trouwens, voor de vijfde keer ook mid juni de BSR 2020: de Braassem Summer Regatta. Voor het begin van het nieuwe wedstrijdseizoen 2020 wordt opnieuw een landelijk trainingsweekend voor alle IOU-Nederland zeilers gehouden bij het WV Braassemermeer  Link Braasemermeer (https://www.braassemermeer.nl/) Het weekend van 28 en 29 maart is vastgelegd bij dit officiele nationale opleidingscentrum met uitstekende trainers en faciliteiten.

Het is de bedoeling om twee dagen (van 10.00 uur op zaterdag tot zondag 15.30 uur) het seizoen te starten met een intensieve training met eigen boten. Natuurlijk onder leiding van de best opgeleide trainers en overzichtelijke groepen. Training zal breed zijn: starten, boothandling, boeironding, upwind-downwind, taktiek etc. Er zal gezorgd worden voor gemeenschappelijke lunch en diner.

De kosten zullen beschaafd blijven, mede dankzij een kleine bijdrage van de IOU.

Voor de mensen met meer reisafstand: campers kun je uitstekend kwijt en slaapplaatsen bij collega-zeilers kunnen we natuurlijk onderling regelen! Geen enkele reden om je zeiljaar niet eens lekker fanatiek te starten! En je alvast goed thuis te gaan voelen op dit EURO wedstrijdwater van 2020! 

Het definitieve programma wordt later bekend. Vroege inschrijving  via deze site loont want ergens, afhankelijk van de hoeveelheid groepen waarin we kunnen varen, gaat de stop erop. Dit hoewel het er op lijkt dat onze trainers behoorlijk veel boten kunnen ontvangen; dus gezellig zal het natuurlijk zeker weer worden!

braassemlogo braassemlogo
images (1) images (1)