Van Uden Reco Stellendam Regatta

...wie zou er mee willen doen...

De Van Uden Reco Stellendam Regatta wordt gezien als dé seizoensopener voor veel klasses.  Sinds meer dan 15 jaar wordt deze zeer bekende wedstrijd gevaren, dit jaar op 17, 18 en 19  april op het Haringvliet voor de Marina Stellendam.  Het is inmiddels ook het seizoensopeningsfeest geworden. Hier komen de zeilers uit de ORC en de eenheidsklassen elkaar weer tegen na een winterseizoen.

Het traditionele feest met gebakken vis uit eigen haven en een mix van gezelligheid en muziek is spreekwoordelijk geworden voor de Van Uden Reco Regatta Stellendam.

De organisatie doet zijn best om zo vroeg mogelijk de inschrijvingen te openen. Vanuit leden van Vloot Rotterdam is er het initiatief genomen om te kijken of de Olympiajol een leuk veld aan de start kan brengen. En: we zijn welkom!

Maar nu is de eerste vraag: is er vanuit de Olympia Jol klasse belangstelling voor deze unieke race op het Haringvliet.

De kosten bedragen € 90,-- voor 6 wedstrijden, diner, feest en kamperen met eigen tent of camper.

U kunt zich in eerste instantie melden via deze site Link naar de inschrijving. (http://www.olympiajol.nl/ag-31474-7-135561/agenda/van_uden_reco_stellendam_regatta.html)

Indien er voldoende belangstelling is zal men zich opnieuw moeten -definitief- registreren via de officiele website van de Van Uden Reco Stellendam Regatta. Daarover volgt dan natuurlijk nader bericht

Dit is dus een eerste inventarisatie! Het gaat nu even om het animo te polsen.

De startdagen voor de Olympiajol zijn 18 en 19 April. Alleen het weekend dus. Onze Olympiajol Wedstrijdkalender is natuurlijk mooi gevuld maar dit weekend is er geen ranglijst wedstrijd. En de Haringvliet is een prachtig stuk water en wijkt prettig af van het soort water waar wij al zo vaak varen. Probeer het maar!! 

Logo-Van-Uden-Reco-Stellendam Regatta Logo-Van-Uden-Reco-Stellendam Regatta
VU1 VU1
VU2 VU2
VU3 VU3
VU5 VU5
VU6 VU6
VU4 VU4