Vrijbuiter weekend

...REMINDER!...

Op 6 en 7 juli is het Vrijbuiterweekend, één van de grootste Multi-klasse zeil evenementen op de kalender. Voor de Olympiajollen is het een ranglijstwedstrijd en om ons gemiddelde van 36 boten per wedstrijd te halen hebben we nog wel wat inschrijvingen nodig.  De weersverwachting ziet er goed uit  met zo’n 12 knopen en 18 graden.

Een groot aantal zeilers heeft zich inmiddels al ingeschreven op onze eigen IOU site, maar je schrijft je pas echt in op de site van het Vrijbuiterweekend.  (zie link hieronder!) Vorig jaar waren we bijna de grootste klasse, het zou mooi zijn als we daar dit jaar over heen kunnen gaan.

Inschrijven kan door te gaan naar sportinschrijving.nl, bij inschrijvingen zie je dan GWV de Vrijbuiter staan, klik dat aan en dan  kom je vanzelf bij het Vrijbuiterweekend. Zie link hieronder! Je kunt je dan inschrijven en ook direct je betaling regelen. 

 

Inschrijven Vrijbuiter weekend 2019 (https://www.sportinschrijving.nl/inschrijven/inschrijven.formulier.php?id=ce3b278fc176799c)

Vrijbuiter Vrijbuiter