Travemünde Woche komt eraan

Al vijf Nederlanders op de inschrijflijst

Een werkelijk uniek evenement: de Travemünde Woche. Sneekweek in het triple kwadraat. Ruim 700 duizend bezoekers voor de kilometers lange feesttenten en stands langs het strand op hink afstand van het leuke stadje. Iedere avond uitstekend vermaak én zeer veel lekkere eetlocaties. Een feest zonder hollands vergelijkingsmateriaal!

Maar het gaat natuurlijk om het zeilen: gescheiden van het feest maar wel er pal naast! We hebben weer een ruim Olympiajolveld en kunnen zo de Oostzee op. Heerlijk wedstrijdwater! Zeker niet gevaarlijk of moeilijk. Mooie lange golven met vaak een lopend windje bij die de meestal continentale zon waardoor de zeildagen werkelijk prachtig zijn. Geen plek in Nederland waar je zo heerlijk kunt varen! Véél eenvoudiger dan de Noordzee of het IJsselmeer dus denk vooral niet dat de Oostzee ’eng’ is want dat is een vooroordeel.

Vorig jaar 2 nederlanders aan de start, nu al vier en de vijfde komt eraan. Dus: nog niets gepland tussen 25 en 27 juli? Doen: je krijgt geen spijt. Binnenkort gaat het inschrijfgeld wel wat omhoog dus: aarzel maar niet langer...

Vier uur rijden van de grens, camper/tent/hotel plekken geen probleem. En een unieke zeilervaring op een bescheiden kostenniveau!

 

link naar TW?19 website (https://www.travemuender-woche.com/home.html) : hier is all informatie te vinden en kun je ook inschrijven!

2 2
5 5
9 9
11 11
12 12
i (1) i (1)
i (2) i (2)
i i