De Zilveren Spiegel 2019 staat weer voor de deur!

Altijd een feestje!!

Vorig jaar, bij de première ONK Sprint voor de Olympiajol, werd de Zilveren Spiegel voor maar liefst de veertigste keer gehouden. Eén van de klassiekers op onze wedstrijdkalender. En niet voor niets: de Spiegelplas is prachtig wedstrijdwater, de voorzieningen zijn prima en het is altijd een feestje!

Over twee weken, op 15 en 16 juni wordt er wederom gevaren bij Nederhorst den Berg. Lekker centraal in het land: dus voor iedereen met fatsoenlijke aanrijtijden.

Iedereen is weer van harte welkom en de Spiegelaars, onder aanvoering van de nieuwe Vlootvoogd Arno Start, gaan hun best doen om er weer een topweekend van te maken.

We hopen natuurlijk op veel inschrijvingen én tijdig, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Dus: voel je van harte welkom! Vloot Spiegel ziet jullie zeer graag komen!!

Eerst dit weekend nog onze tweede ONK Sprint op het Zuidlaardermeer: het belooft fantastisch weer te worden. En dat ONK Sprint concept is werkelijk een heerlijke opzet. Vol spanning en met weinig momenten om even rustig bij te komen.

Prima georganiseerd door Vloot Zuidlaren die ook al de ONK in september gaan houden. Dus ook hier: twijfel niet tot de laatste minuut. Maar schrijf je nu ook hier snel nog even in!

De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016 De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016
Maar gezellig rond het clubgebouw..... Maar gezellig rond het clubgebouw.....
Mooi water Mooi water
O-jollen voor Nederhorst den Berg O-jollen voor Nederhorst den Berg
Spiegel vlag Spiegel vlag
PHOTO-2018-09-01-20-29-04 PHOTO-2018-09-01-20-29-04
IMG_4766 IMG_4766
50 Olympiajollen op de Spiegelplas 50 Olympiajollen op de Spiegelplas