Paashaaswedstrijden Reeuwijk 2019

Leuk evenement op de Elfhoevenplas

Beste zeilers,

 

Data zaterdag 20 april en zondag 21 april,

Op zaterdag 20 april en zondag 21 aprill wordt het nieuwe zeilseizoen 2019 traditioneel geopend met de  Paashaaswedstrijden in Reeuwijk, zoals altijd voortreffelijk georganiseerd door de Watersportvereniging Elfhoeven.

 

Dit leuke evenement verdient alle aandacht vanwege de mooie wedstrijden op de Elfhoevenplas en het sociale walgebeuren met een hoop gezelligheid.

 

Olympiajol etentje- bierkroeg,

Bij voldoende animo kunnen we een etentje organiseren en evt. aansluitend een bezoek aan een hele speciale bierkroeg in Gouda.

We stemmen dit zaterdag morgen met elkaar af wie er willen meegaan.

 

Inschrijven,

Wacht niet tot het laatste moment met inschrijven, mooi zeilweer is ons toegezegd, zodat het wedstijd comité met een grote groep vrijwilligers goed gemotiveerd is ons allen een goed zeilevenement te bezorgen.

 

Schrijf in via de IOU-NED website en ook graag via de site van Elfhoeven, http://www.elfhoeven.nl/44_de-wedstrijdkalender_706_paashaaswedstrijden-2019.html (http://www.elfhoeven.nl/44_de-wedstrijdkalender_706_paashaaswedstrijden-2019.html)

 

Overnachten,

Zeilers met evt. hun aanhang  kunnen op het terrein van Elfhoeven terecht met campers en tenten.

Voor degene die graag blijven overnachten is het Plashuis van Ton Op de Weegh ter beschikking met 4 vaste slaapplaatsen met evt een paar op de grond. Het beschikt over alle comfort en is gratis.

Graag van te voren even aan mij opgeven wie hier gebruik van wil maken via de mail jeroen.m.kooi@gmail.com of telefonisch onder 06 53 180 743.

 

Namens de Vloten Reeuwijk, Rotterdam heten we jullie van harte welkom,

Jeroen Kooi NED 585

e jeroen.m.kooi@gmail.com       

t +31 (0)6 53 180 743

logo IOU Reeuwijk_600x471 logo IOU Reeuwijk_600x471
images images