De ALV op de HISWA komt eraan....

Sta je al ingeschreven?

Vandaag, woensdag, is de HISWA geopend. De prachtige hagelnieuwe boot NED 686 van Mels Jongeneel (bedankt!) staat te pronken. De nieuwe Promofilm (bedankt Henk!) staat te ronken. En iedere dag staat er weer een nieuw team Olympiajol-zeilers (voor de woensdag: bedankt Jeroen, Maarten en José!) te lonken.

Dit jaar met één boot want de HISWA ruimte bleek beperkt maar met niet minder enthousiasme. Onze stand staat dit jaar in Hal 1 (1.01.F) naast andere eenheidsklassen. In de grote en oudste hal, naast onze locatie van de voorgaande 7 (sic!) jaren.

Natuurlijk hebben we zaterdag om 15.00 uur weer onze IOU Algemene Ledenvergadering in de bekende zaal G109. Het gaat allemaal volgens de bekende formule. Bij aankomst bel je 06-53727343. Je krijgt dan instructies om je kaartje bij de ingang te ontvangen. Vanaf 10 uur in de ochtend ben je welkom voor een dagje HISWA. En direct na de ALV om pakweg 17.00 uur sluiten we af met de Olympiajol borrel op onze stand.

Er staan belangrijke punten op de agenda voor de ALV: de nieuwe jaarkalender, Magic Marine shop, het ’financiele reilen en zeilen’ en nieuwe initiatieven rond actueel blijven van onze Olympiajol.

En natuurlijk worden de jaarprijzen uitgereikt! Dus alle jaarprijzen winnaars, van Rookie tot Master: komen! Want Magic Marine heeft weer goed uitgepakt!

Dus, mocht je nog niet hebben ingeschreven: twijfel niet meer! Altijd welkom maar i.v.m. de inkoop maken we graag een schatting. Dus: graag direct even doen!

 

Oogje in het Olympiajolzeil Oogje in het Olympiajolzeil
HISWA '19 HISWA '19
HISWA'19 2 HISWA'19 2
Jaarkalender 2019 1.5 final draft Jaarkalender 2019 1.5 final draft