Vloot Belter doet alles voor landelijk nieuws....

Vandaag een zestienkwadraat, morgen zijn Olympiajol?

Gelukkig heeft Henk Doze zijn NED 511 lief. Anders zou het niet een zestienkwadraat maar een Olympiajol zijn geweest die nu het regionale én landelijke nieuws haalt.

Want onze sympatieke medezeiler en Biercup gastheer Henk had, uit mededogen met de natte bushalte wachters, een unieke bushalte gemaakt vlak naast zijn jachthaven. Geef toe: het ziet er mooi én gepast uit in die omgeving maar biedt ook een schuilplaats bij de koude regen.

Google maar eens op Henk en zijn bushalte: pers-aandacht vanuit alle hoeken in het land. Mooie reclame voor het watersportbedrijf van Henk én Vloot Belter terwijl het ze daar echt niet om ging.

Want: iedereen vond het mooi en bijna drie jaar lang stond die bushalte daar tot ieders tevredenheid. Totdat de bekende éne mopperaar een klacht indiende. De gemeente Steenwijkerwold kon eigenlijk ook niet anders dan concluderen dat het een ’illegaal bouwsel’ was terwijl ze het eigenlijk wel aardig vonden. Zo moest het ding wijken. 

Einde verhaal? Echt niet: ook vandaag haalt dit verhaal weer de landelijke pers: de Telegraaf (https://www.telegraaf.nl/nieuws/3089446/diefstal-of-grap-bootbushokje-van-aardbodem-verdwenen). Dit verhaal krijgt, zo getuige het vers geplaatste bord, nog een staartje! 

Zou het straks dan toch zijn NED 511 worden die buswachters comfort gaat brengen??!?!!

Het-bootbushokje-bij-camping-Aan-t-Wiede-in-Wanneperveen-Foto-Camping-Aan-t-Wiede Het-bootbushokje-bij-camping-Aan-t-Wiede-in-Wanneperveen-Foto-Camping-Aan-t-Wiede
Het-geliefde-bootbushokje-mag-blijven-maar-is-gestolen-Foto-Alice-Doze Het-geliefde-bootbushokje-mag-blijven-maar-is-gestolen-Foto-Alice-Doze
NED 511 Henk Doze-1364204485 NED 511 Henk Doze-1364204485
Henk Doze NED 511 Henk Doze NED 511
Bushalte Bushalte