De Grote Wedstrijden in 2019!

Ja, het is nog vroeg maar zo kunnen we plannen!

Natuurlijk is het nog veel te vroeg voor de Wedstrijdkalender 2019. Zoals bekend wordt deze pas midden december gepubliceerd na het overleg met de Vlootvoogden en het voorwerk door de IOU. En deze wordt pas definitief na akkoord tijdens de ALV in het voorjaar.

Maar het is nooit te vroeg om de grote evenementen al door te geven wanneer ze bekend zijn. Voor de vakantie planning en/of het vroegtijdig bewerken van onze partners. En voor volgend jaar helemaal want er staat ons veel moois te wachten.

Het begint met de EURO op de Aegerisee in Zwitserland tussen 24 en 30 augustus. Een prachtig 724 meter hoog gelegen gletsjermeer in het kanton Zug, midden Zwitserland. Onze kleine IOU Zwitserland gaat voor ons aan de slag om op dit werkelijk unieke meer een mooi weekje zeilen te organiseren. Plan het alvast in: het wordt schitterend!

En tijd genoeg om terug te rijden naar Nederland voor onze ONK tijdens het eerste weekeinde van september op Zuidlaren. Precieze data liggen nog bij Vloot Zuidlaren maar beide evenementen gaan prima samen!

En dan de IDM op de mooie Ammersee bij Munchen op 23 tot 29 september. Normaal een fraai meer met weinig wind, maar niet eind september. Dan heb je altijd prima, Hollands, zeilweer! En helemaal uniek: onze O-jol vrienden uit Beieren proberen voor ons een tafel te organiseren in één van de top-tenten van het  Oktoberfeest in München! Normaal onmogelijk maar deze zeilmaten weten aan de goede touwtjes te trekken! Met de bus heen, en belangrijker, ook weer terug.


Maar het moet allemaal heel vroeg worden opgepakt daar in Beieren. Nu moeten de afspraken al worden gemaakt anders ben je kansloos. Dus vandaar: maak die 35 euro (of een meervoud ervan) over naar onderstaande rekening. Je kunt de kaarten altijd nog doorverkopen maar het is zeer onzeker of later nog echt kan worden ingestapt. Want een maximum aantal stoelen rond deze O-jol-tafel is onvermijdelijk en anders kom je de tent beslist niet in. Laat melden = onzekerheid en wellicht onmogelijkheid!

 

-------------------------------------------------
Da wir Tische vor reservieren müssen (was nicht einfach sein wird, welche zu bekommen) brauche wir mindestens 30 feste Zusagen.
Wer Interesse hat, bitte melden unter:
 
mailto:info@asc-utting.de
Kennwort: IDM O-Jolle 2019
Außerdem bitte 35 € auf folgendes Konto überweisen:

Augsburger Segler Club
IBAN: DE76 7005 2060 0000 6512 08
Kennwort: IDM O-Jolle 2019 - Oktoberfest - ”Name”
 
(Die 35 € werden dann natürlich auf den Verzehr mit angerechnet)
 
Findest die Veranstaltung nicht statt, oder gelingt es uns nicht Tische zu bekommen, erhaltet ihr das Geld natürlich zurück.
Wenn Ihr nicht teilnehmen könnt, erhaltet ihr das Geld nicht zurück, da wir Planungssicherheit brauchen!
 
 
Meldeschluss für die Oktoberfestveranstaltung: 31.10.2018: D. h. die Veranstaltung findet nur statt, wenn mindestens 30 Teilnehmer sich gemeldet haben und auch bezahlt haben.
 
Viele Grüße vom Ammersee

Stefan Dömök

Aegerisee Aegerisee
Oktoberfest 1 Oktoberfest 1
Oktoberfest 2 Oktoberfest 2
Oktoberfest 4 Oktoberfest 4
A5AF8964 A5AF8964
ER3D7501 ER3D7501
ER3D7627 ER3D7627
220px-Aegerisee_Winter_Mostelberg 220px-Aegerisee_Winter_Mostelberg