Tips én partnerprogramma Zilveren Spiegel ONK Sprint

Het nadert nu snel......

Tijd voor nog wat wetenswaardigheden en tips...

Tijdens de Zilveren Spiegel staat heel Nederhorst den Berg in het teken van feest. Namelijk, de jaarlijkse feestweek valt altijd samen met onze wedstrijden. Geen punt want zaterdag heb je alleen maar voordeel want het feest is dichtbij. En van verkeersproblemen is dan geen last. Op de zondag wordt wel weer de triatlon gehouden met parcours voor onze WSV langs. Dus tussen pakweg 13.00 en 15.00 uur is de Nieuwe Dammerweg niet over te steken. We zijn wel, via de parallel weg nog wel aan te rijden maar de weg zelf is niet te gebruiken. Let goed op de verkeersregelaars! Maar goed: dan zitten we ook op het water dus, net als andere jaren: geen last.

Dit jaar wordt er trouwens eens echt aan de partners gedacht! Een echt partnerprogramma! Om zaterdag 11.00 vertrekt een groepje, begeleid door Clariet Klazinga, richting Naarden Vesting. Vlakbij en wonderschoon. Een kleine stadwandeling, lunch in Brasserie het Arsenaal, wat shoppen en dan weer terug naar de haven waar een grote sloep klaar ligt om de wedstrijden van dichtbij te kunnen zien! Mooi geregeld! Gewoon, in de ochtend even melden bij de inschrijving en je bent van harte welkom!

En voor zeilers én hun partners: wanneer de Olympiajollen op de zaterdag middag vermoeid terugzeilen de haven in, staat de band Drievierkantemeter (KLIK OP LINK (http://www.drievierkantemeter.nl/)) vanaf het terras voor ons te spelen. Bekend als bijzonder veelzijdige band uit IJmuiden spelen zij met vier dynamische muzikanten van Jazz tot Hazes met een eigen kleurtje: Sleazy Listening noemen ze het zelf. Gezellig! Drievierkante meter van ons terras is voor hen!

Je ziet het al: Vloot Spiegelplas doet er alles aan om er een mooi Lustrum / ONK Sprint van te maken. Schrijf je nog snel in wanneer je dat nog niet hebt gedaan!!

Eind van de week: meer inhoudelijke informatie over de Sprint wedstrijden. Lees dat dan even goed door!!

n4 n4
Spiegel vlag Spiegel vlag
n3 n3
n2 n2
n1 n1
Olympiajol logo Olympiajol logo
!cid_B663E791-BA31-42DB-9675-DF97759E53CA@lan !cid_B663E791-BA31-42DB-9675-DF97759E53CA@lan
Drievierkantemeter Drievierkantemeter