Prachtige wisselprijzen ONK Sprint Spiegelplas

Gemaakt door Menno Meyer

Welke fanatieke wedstrijdzeiler, in de Olympiajol of welke klasse dan ook, heeft geen ’Menno Meyer-prijs’ in de kast heeft staan! Prachtige RVS ontwerpen die water en zeilen beeldend pakken. Een prijs die je op de kast zet in plaats van, zoals met de meeste prijzen, in de kast.

Nu de Olympiajol voor het eerst haar ONK Sprint gaat zeilen, moesten er ook mooie prijzen komen. Natuurlijk komen er de ’gewone’ Zilveren Spiegel prijzen zoals deze de laatste 6 jaar zijn uitgereikt: mooi, hoge kwaliteit handdoeken met borduring. En iedere deelnemer krijgt weer een Zilveren Spiegel bierglas. Maar voor een Lustrum Zilveren Spiegel waarop gezeild wordt voor de echte Watersportsverbond Blauwe Wimpel was het een gelegenheid om wat speciaals te doen!

En zo ontstond de vraag: is Menno Meyer uit Gouda nog actief? De kunstenaar die sinds 1960 een atelier in Gouda heeft en prachtige prijzen heeft gemaakt. Dat zouden prachtige wisselprijzen kunnen worden die nog decennia in onze Olympiajol klasse mee gaan. Menno Meyer, die trouwens ook Umpire en International Judge is geweest. Leeft hij trouwens nog? Hij is in 1930 geboren en dan is die vraag niet onterecht?

Dus werd er contact gezocht. En ja hoor! Menno is nog gezond en actief! En was zeer bereid wat voor ons te maken. Zelf heeft hij in een ver verleden ook wel eens Olympiajol gevaren en hij draagt de klasse een warm hart toe.

Menno is dit voorjaar aan het werk gegaan en dit heeft erg mooie wisselprijzen opgeleverd. En, hij deed er een schepje bovenop: niet alleen hoofdprijzen voor de Gold Fleet (winnaar finale ronde van de 16 best geklasseerde boten) en de Silver Fleet (winnaar ’best of the rest’) maar er zijn ook tweede prijzen gemaakt. Allemaal speciale Olympiajol producten met de O  in de RVS zeiltjes.

Dus: schrijf je snel in voor deze speciale Zilveren Spiegel die al over twee weken gevaren gaat worden. De prijzen liggen voor je klaar: alleen nog maar goed varen en ervan genieten!!

download (1) download (1)
IMG_5581 IMG_5581
Menno Meyer Menno Meyer
IMG_5588 IMG_5588
IMG_5589 IMG_5589
Atelier MM Atelier MM
IMG_5590 IMG_5590
IMG_5591 IMG_5591