GWV de Vrijbuiter ONK verblijf-overnachting opties

ingevoerd op 01-06-2018

Overnachting mogelijkheden tijdens het ONK Olympiajol 2018 Loosdrecht

 

Beste zeilers en geïnteresseerden,

 

Bijgaand treffen jullie een aantal mogelijkheden aan m.b.t. tot het overnachten in Loosdrecht tijdens de ONK Olympiajol van do 31 aug t/m zo 2 sept 2018.

 

Je kunt hier zelf een keuze maken en daarbij zelf zorgdragen voor de reservering-boeking.

 

M.b.t. het verblijf en overnachten op of bij de Vrijbuiter, dit loopt via het reserveren op de site van de IOU-NED inschrijfmodule.

 

Campings

-camping De Mijnden, Bloklaan 22 a Loosdrecht, hier is ruimte voor campers en tenten. Ook staan er een aantal trekkershutten

https://www.mijnden.nl/

 

-camping de Zonnehoek is een familiecamping met ook hier ruimte voor campers en caravans

www.campingzonnehoek.com/

 

Bed & breakfast

Mogelijkheden daarvoor zijn bij Jachthaven ‘t Anker 

www.hetanker.nl

 

Hotels

Hotel Heineke 

Oud Loosdrechtsedijk 166  

1231NE Loosdrecht Telefoon: 035 582 3408

 

Fletcher Hotel Loosdrecht

Oud Loosdrechtsedijk  253 

1231 LZ Loosdrecht

Telefoon: 035 582 4904

 

Hotel Najade

Oud Loosdrechtsedijk 243

1231 LX Loosdrecht

Telefoon: 035 692 9001

 

 

Kamperen, campers, moederschepen

Bij een ONK hoort naast het zeilen ook een sociaal programma. Dat heeft een grotere kans van slagen als we elkaar ook na het zeilen makkelijk kunnen vinden en dat we niet overal verspreid zitten.

 

-GWV de Vrijbuiter heeft daar -met een beetje passen en meten-  de mogelijkheden toe. Kamperen kan op het terrein, wel horen we graag of je daar gebruik van wil maken, dus bij aanmelding graag tent maten opgeven.

 

-Mogelijkheden zijn er te over voor moederschepen. Belangrijk is wel dat we ook hier vooraf de maten van het schip weten. Dus ook die graag opgeven bij de aanmelding. Bij de Vrijbuiter kan daar dan mee worden gehouden bij de indeling.

 

-Wat voor moederschepen geldt, gaat nog meer op voor campers en caravans. De Vrijbuiter heeft hiervoor wat minder capaciteiten, maar om toch iedereen zoveel mogelijk op het terrein te kunnen huisvesten hebben we maten van de campers en caravans nodig om de optimale indeling te krijgen. Bij heel veel interesse in een sta-plek hebben we overloop kunnen regelen bij de buren. Dus ook dat is dichtbij.

 

-Voor snelle beslissers is er één 6 persoons vakantiehuisje direct aan de plas met eigen aanlegsteiger op het terrein beschikbaar.

 

 

Vriendelijke verzoek gegevens

- die gevraagd worden inzake maten, formaten direct op de site van de IOU-NED in te vullen onder de kopjes/regels van “ ik kom met” voor camper, tent, moederschip , “maaltijd” met x personen ” en “evt. opmerkingen” voor het shirt + maat .. , partner activiteit met x personen, vakantiehuisje, etc.…

Vergeet a.u.b. niet je email adres te vermelden om zo nodig via de mail contact met elkaar te hebben.

onkkopie onkkopie