De Braassem Summer Regatta......

Wellicht het mooiste "Hollandse" Multi Klasse Evenement dat er is....

Al verschillende jaren draaien de Olympiajollen mee op de Braassem Summer Regatta op dat prachtige meer met die geweldige organisatie en fasciliteiten. En we komen daar altijd tevreden weer vandaan: het evenement staat als een huis. Dit jaar wordt gevaren op het weekend van 9 en 10 Juni

Nu zijn het drukke weken voor ons zeilers: overal is altijd wel ergens te varen. En zo hoort dat ook bij een gezonde klasse als de onze. Maar het blijft wel van belang om de Ranglijstwedstrijd een streepje meer mee te geven. Niet alleen voor de ranglijst maar ook om ons als klasse op de juiste moment en de beste plekken te laten zien. En natuurlijk helemaal op het EURO water van 2020: het water waarop de grootste Olympiajol prijs van dat jaar te verzeilen is.

Nu komt de inschrijving bij evenementen altijd wat laat op gang. Dat is echt een probleem voor de, ons zo toegewijdde organisaties: waarop moet je inkopen, hoeveel mensen en fasciliteiten moet je inplannen? Ook bij de BSR. Dat mogen wij de mensen die zo hard lopen voor ons zeilers eigenlijk niet aandoen!!

Dus wacht niet langer en zet je zelf direct op die BSR inschrijflijst! Gebruik DEZE LINK (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbeZ727ekKe4oegqGpIshA_y4XOqWJNT0kzmUcBzdaN6OEEw/viewform) én schrijf je ook even op onze eigen site in. 

braassemlogo braassemlogo
BSR-logo-DEF-zonder-17_RGB_440_290_s_c1 BSR-logo-DEF-zonder-17_RGB_440_290_s_c1
download download
images (1) images (1)
images (2) images (2)
images images