De HISWA is weer voorbij....

Iedereen wordt bedankt!

Zondag eind van de middag werd het rustig op onze Olympiajol stand. Na een vijftal volle dagen: het was geen slechte beurs. De ALV en aansluitende borrel op de zaterdag was natuurlijk weer druk bezocht en het was weer heel gezellig tot voorbij sluitingstijd.

Maar ook zijn er weer veel namen genoteerd door onze vrijwilligers! Goed werk van deze mannen (en Josée als hostesse!): dank aan Henk S., Jeroen, Fedde, Maarten, Arno, Maurice, Bouwe, Quintus, Wim en Dirk! Zonder inzet van zoveel goedwillende ’monden’ was het natuurlijk nooit gelukt!

Speciale dank aan Gerard als onderdeel van het haal- en breng- team. Geen opoffering gaat Gerard te ver: bij het afbreken liep hij zelfs uren lang, met Janny, met een malle veiligheidshelm op! Je moet het er maar voor over hebben!

Nu gaan de vergaarde mailadressen van geintereerden in onze, toch al grote, database. Zij zullen binnenkort de eerste e-mailing ’op de mat’ krijgen. Hopelijk zullen hierdoor de promoboten het weer druk krijgen. En natuurlijk, verwachten we dat we weer extra zeilers erbij zullen krijgen. Enkele HISWA bezoekers waren al op botenjacht dus dat ziet er goed uit! 

Startveld met 72 Olympiajollen Startveld met 72 Olympiajollen
HISWA1 HISWA1
HISWA2 HISWA2
HISWA3 HISWA3
HISWA4 HISWA4
HISWA5 HISWA5
HISWA6 HISWA6
HISWA7 HISWA7