De 'traditionele' Openingswedstrijden op 7 januari!

Inmiddels reeds voor de vierde maal op de Spiegelplas bij Nederhorst den Berg: de Openingswedstrijden voor de Olympiajol.

Vorig jaar zat het niet mee want geen enkele wind. Wat restte was een gezellige dag. 

Maar die jaren ervoor was het een prachtig gebeuren: met een mooie vloot van pakweg 20 bootjes sprintwedstrijden varen onder een mooi winterzonnetje. Want ieder nadeel hep zijn voordeel en dus: ’global warming is our friend”. Dus, een beetje geluk moet je hebben met het weer maar dan is het ook schitterend.

Vloot Spiegel organiseert, volledig opgetuigd met het Wedstrijdcomite onder leiding van onze Rob Beemster, deze winterpracht. Geen inschrijfgeld, vers gemaakte snert, open haard aan en veel gezelligheid in ons clubgebouw. Maar bovenal: mooie, korte wedstrijdje op de Spiegelplas!

Voorgaande jaren riepen we: Enkel voor echte mannen! Maar dat doen we niet meer, dat kan niet meer. Want vorig jaar waren Charlotte en Janny al van de partij, daar waren we blij mee! Dus, vanaf nu: Enkel voor stoere mensen! Dat dan weer wel....

Noteer het dus in je agenda, 7 januari: DOEN !!!

Inschrijven, klik dan hier (http://www.o-jol.nl/custom/inschr/inschrijven.php?event_id=2000&titel=Nieuwjaarsprint wedstrijden)

Ingeschreven zijn, klik dan hier (http://www.o-jol.nl/custom/inschr/inschrijvers.php?event_id=2000&titel=Nieuwjaarsprint wedstrijden)

Openingswedstrijden 1 Openingswedstrijden 1
Openingswedstrijden 2 Openingswedstrijden 2
Openingswedstrijden 3 Openingswedstrijden 3
4 4
5 5
6 6